i

Monday, January 14, 2013

Cek Nuffnang Pertamaku! blog jana income


wahh ingat lagi tmula-mula blogging dulu..hati berbisik Blog Jana Pendapatan secara online? biar betul? mula-mula rasa ragu-ragu jugak..boleh ke dengan berblog je buat income atau jana earning? now, i believe it. lama jugak nak tunggu cek Nuffnang pertama, dalam 2 bulan..hehe,,bila dah dapat cek Nuffnang pertama sendiri, dah dapat cashout duit Says  walaupun tidak semasyuk blogger INI, tidak mengapa..i believe, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. siapa yang bermula terus dengan wang atau income yang banyak? betul tak? it takes time though..but Redmummy inspire me alot..

eh eh bukan banyak mana pun earning ayu, pun nak tunjuk ke? haha i don't mind..nak jugak letak dalam blog kahkahkah, peliss jangan gelak. for me it's better than nothing..alah mana nak cari duit free since gaji bulan januari jatuh pada 23 Januari 2013, (kalau tak alert sila rujuk jadual gaji bulanan tahun 2013 disini) Earning macam ni lau beli kurung peplum dari Minazboutique macam kat entry ni cukup eh, ke nak wrislet dari coach supaya matching ngan chiyo (handbag ni)? ioh i'm in dilemma..lau you all, duit hasil blogging buat ape ye? cer share sikit.. :)








sharing is caring!!

14 comments:

  1. pergh dah sampai. brapa tu wak?hehe.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah sampai..oo skip baca yea.. :p

      Delete
  2. says laju sikit bagi duit.. nuffnang mau sebulan

    ReplyDelete
  3. huioyoooo!! huiyyooo!!! tahniah ayu.. kipidap! hik3..
    kalo kid.. 10 persent akan buat giveway. tanda penghargaan readers.. buat simple2 sudeyy.. teka gambar ke.. lucky draw ke.. yang senang2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq for sharing..wahh terus ada idea nak wat something,, will spread the news later..tq for being an inspiration.. :)

      Delete
  4. waa bestnya 2 bulan dah dpt income...saya bru 5 bulan, but aktifnye bulan ni baru, then td check adela rm0.25...walaupon secoet pd pndangan org lain tp sgt bermakna tok saya...diharap dpt generate income mcm awk jugak :)..anyway, salam kenal dr linda and feel free to support my blog!:)
    http://spedaloca.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlah sis,, lama jugak ayu berblog baru dapat income..salam kenal.. :)

      Delete