i

Tuesday, January 15, 2013

Leuniey Natasha: cantiknya dia bertuah apek!


Memang cantik dua mempelai ni..walaupun dah lama kahwin, tapi masih ada seri pengantin lagi...sama hemsem sama cantik. ni barulah raja lebih dari sehari...hehe,, cantiknya lah pelamin Leuniey Natasha ni..ayu personally suka colour tema pelamin macam ni, cantik dalam gambar senang photographer nak edit kasi cantik-cantik, cream, pinkish purple..ni lah 5 Gambar Majlis Resepsi Apek dan Leuniey di Hotel The Royal Bintang, Damansara Kuala Lumpur. Jom layan..

gambar leuniey terkini

Cantiknya gambar Leuniey dan apek..Leuniey ni macam gadis korea pulak aku tengok..alaaaa..yang watak Chae Kyung drama My daughter the flower..siap setuju angkat kening, sekarang! :)


majlis resepsi apke dan leuniey hotel royal bintang
suka gambar ni...range colour best, cantik! 

gambar pelamin cantik leuniey
Pelamin Leuniey natasha,, jeles..ok siapa nak kahwin tu nah idea pelamin untuk korang yang nak kahwin tahun 2013 ..tema putih, pink, purple..simple yet sweet..suka yang girly? sesuai u'olls


Cantiknya..ala-ala princess gitu, majlis resepsi bertemakan Inggeris..tengok kat kepala Leuniey cantik sangat..

perkahwinan ala inggeris

semoga perkahwinan dorang diberkati dan dirahmati, berkekalan hingga ke akhir hayat..

p/s: Haritu tengok Nona,.tengok gambar eh muka mak Leuniey Natasha kat dalam Nona,, Subhanallah cantik gila! memang patut pun anak dia cantik..ingat lagi dengan iklan, kalau nak tengok anaknya masa tua, lihatlah maknya,, maybe apek applikasi idea iklan tu kot hehhee...

juga menarik:



pic courtesy: G.i photoshoot page.. jum like laju-laju untuk tengok more pics k..






sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment