i

Tuesday, January 8, 2013

Kanebo Kate super sharp eyeliner BK-1 review.

Rasanya lama dah ayu tak buat makeup also known as beauty products review..hhohoho..ayu terbeli eyeliner baru dari Kanebo: kate super sharp liner BK-1 (blackest black). suka sebab dia memang hitam pekat. tak payah nak tenyeh-tenyeh bagai (so kalau adik-adik baru nak berjinak-jinak nak bermake-up boleh lah try,, as if korang takut or tak suka pakai pencil liner...ok),, kate super sharp liner ni long lasting and senang nak remove dengan makeup remover, perfect untuk natural looking ..easy to use, glides very well bila apply and sesuai untuk korang yang suka buat ala-ala cat eyes kat outer corner mata,, memang super sharp..ohsem.
kate sharp eyeliner review
memang sharp!

kate sharp liner to create cat eyes
senang ke nak buat cat-eyes guna kate sharp liner ni

kanebo eyeliner review

just sikit je nak komen.. my personal thoughts la...berus terlalu lembut, macam rasa tak rasa bila apply line kat mata..secondly, walaupun namanya blackest black, kena jugak apply beberapa kali i mean beberapa layer untuk hasil yang betul-betul efek yang kita nak..but its ok..lau nak pakai hari-hari ok, creates natural and simple touch on your face...sweet gitu lho.. :)



sharing is caring!!

3 comments:

  1. cntik nye eyeliner... tapi kalau tak pandai pakai mesti comot tu.
    Salam perkenalan...sudi2 jenguk blog saya:
    http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/

    ReplyDelete