i

Thursday, January 3, 2013

10 Gambar akad nikah opie lagi!

Ok remember dalam entry lalu, ayu bagi teaser cousin kahwin? and I did promised to upload more pictures? ok jom janji ditepati, ayu sediakan 10 gambar istimewa dengan simple touch dari hatiku ecece...ok jangan heran lah tengok gambar tu senget..its my identity hahhaa cover malu. ok serius, i love the sengetness of the gambar dan gambar blur..i don't like a very typical wedding picture..(mata seni kononnya ..hahaha ok sila muntahh)..dah jom layan dan zasss...






ok one ni orang utara, kedah 

sarawak kedah bergabung, mengandung! opps sorri 
 



alangkah seronotnya pasangan pengantin iteww!! hehe,, i love the last picture tone..ok puji sendiri miahahhaa...second loads will be uploads tomorrow ok..lau banyak-banyak nanti blog lambat loading,, korang jugak marah-marah tak tentu pasal terus keluar dari blog,, yer tak? ok itu aku.. so adik-adik, kakak-kakak dan abang-abang single teruja tak nak kahwin lepas tengok 10 gambar akad nikah di atas? hahahhaha...sila-sila jangan malu-malu.. :p Nantikan gambar majlis resepsi perkahwinan esok pulak,, cantik pelamin dier u'olls class and grand gitu...boleh ceduk sikit-sikit idea pelamin dan busana pengantin ok..tungguuuu...











sharing is caring!!

2 comments: