i

Monday, January 28, 2013

Gambar Perkahwinan Rizal AF | by Santubong Bridal

Memang cantik memang sepadan pasangan mempelai, Rizal AF dan isterinya Maria, stewardess firefly. Cantik, averything is gorjes. Daripada pelamin hasil sentuhan Santubong Bridal, Kuching Sarawak, makeup pengantin, sehinggakan pakaian pengantin memang a jaw dropping!!..kat mana-mana letak lensa kamera pun tak nampak cacat celanya, everything perfect, cantik! I love it. Jom layan beberapa gambar perkahwinan Rizal AF dan pasangannya..jom layan..


bini cantik slim tinggi..fuhh




terpaksa dancing secara spontan bila penyanyi jemputan ask them to..
bride and groom are so sporting!


seriously pelamin cantik sangat..pelamin bertemakan putih, pink and baby blue..
suka suka suka..siapa nak kahwin bolehlah ceduk idea pelamin cantik daripada Santubong Bridal ni
kerja memang tip top!

hahaha nak jugak tepek satu gambar..walopon mukaku macam pinggan setapak, besau..
hehe angle tak cun!! keh3..(salahkan angle pulak.. :p)

dah dapat idea pelamin cantik putih pink, nah ayu share idea baju pengantin untuk akad nikah dan bertunang untuk korang yang bakal bergelar raja sehari.. :)












sharing is caring!!

6 comments: