i

Friday, February 1, 2013

Gambar Majlis Berinai Liyana Jasmay :Tema Bollywood

Walaupun Gambar Pre-Wedding Liyana Jasmay dan tunang dilanda kontroversi, Liyana Jasmay tetaps maintain cantik ala-ala princess bollywood di Majlis Malam berinainya..ku ingatkan Aishwarya Rai tadi, rupanya LJ. Penuh warna warni. i loike! Jom layan gambar majlis berinai liyana jasmay oh kamonnnn :)


henna and mehndi Liyana Jasmay...cantik kan!


memang macam filem Bollywood dah ayu tengok,, hehe cantiknya Lisa Surihani..anggun dalam busana sari pink, sweet je ..Nabila Huda u rock chick! cute pose isn't it :)







sharing is caring!!

11 comments:

  1. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana_31.html

    tagged :)

    ReplyDelete
  2. ramai plak ber tema kan bollywood skang ni bila kawen

    ReplyDelete
  3. lisa memang always sopan...jarang nampak dia over..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kan setuju...xpayah over pun Lisa Surihani dah meletops! he

      Delete
  4. tak suka lj ni... minta puji, ramai yang mrh dia pasal gambar pre wedding... kesian ngn saiful nang tak pasal2 kena tibai

    Cara Lajukan Internet Di Rumah – Teknologi
    Klik Sini ! Klik Sini ! Klik Sini !

    Jomlah Sertai Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1
    Klik Sini ! Klik Sini ! Klik Sini !

    ReplyDelete