i

Monday, February 25, 2013

Jalan-jalan cari pasal

oh..I'm damn tired. jalan-jalan window shopping, maklum ler..tahan je godaan sementara tunggu gaji bulan feburari 2013 nak masuk isnin 25 februari ni...hehe dah semak penyata gaji atau e-penyatagaji & laporan belum dekat jabatan akauntan negara malaysia? so, just makan-makan and sambar ape je yang patut, mengikut estimate duit yang tinggal kihkihkih...layan je lah gambar gue ok,, yukk
my adik paling bungsu..kesayangan ayahnda haha..bingung bapak bila nak lepaskan anak bungsu nya yang menunggu result spm. and budak ni bakal join plkn. hurm never ever join aktiviti lasak..so just imagine how dia nak kawad? nak panjat-panjat dinding batu..bersemangat konon nak masuk plkn..macam-macam dah prepare adui.. =.=''

sementara tunggu my mum beli barang sempat snap picture dulu..siapa amik picture ni? my bapak. :p

loving couple on earth.. bestfriend and soulmate.. i super adore them :')

omnomnom...makan time!!

seharian jalan...petang sampai rumah and malas to do everything. nasib rajin buat karangan di blog hehe :)









sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment