i

Tuesday, February 5, 2013

Gambar Leuniey natasha dan apek terkini lepas bergelar suami isteri

Seronoknya tengok orang cantik-cantik semua dah taken i mean kahwin. hari isnin pertama Liyana Jasmay  jadi isteri, Diana Danielle pun dah preggie, Irma Hasmie pun khabarnya bakal melahirkan anak lelaki,  blogger Maria Elena dah bahagia,..dah macam blog hiburan pulak..hehe dah tuan tanah blog tak boleh tahan tengok benda cantik-cantik, comel-comel mesti nak share kat blog readers. ok now dulu ayu pernah kongsikan Gambar perkahwinan Leuniey Natasha dan gol keeper kebangsaan, Apek. ahh ayu seriously suka wajah leuniey..manis cantik..so i highlight dia lagi di blog ini hihi..jangan marah..just tatap je gambar comel dari Leuniey dan apek..kehidupan mereka selepas bergelar suami isteri..oh siapa tak happy dapat isteri cantik dik oii.. *paused jap.. ayu ni perempuan ka lelaki? oemmmgee hehe jum layan gambar apek dan leuniey terbaru..

leuniey natasha terbaru

gambar leuniey natasha lepas kawin

leuniey natasha bini apek

gambar apek dan leuniey lepas kahwin

leuniey natasha awek kelantan

apek dan leuniey bahagia bersama

gambar leuniey dah jadi isteri

gambar Leuniey natasha dan apek terbaru comel!!
ok tak sabar nak tengok anak leuniey..i think mesti baby girl nanti...oh jadi tukang ramal la pulak hehe








sharing is caring!!

2 comments: