i

Monday, February 11, 2013

Betul ke Hanis Zalikha "kekwat"?

Hanis Zalikha dah jadi pelakon la wei...siapa tak kenal Hanis Zalikha, pemilik blog inibelogsaya.blogspot.com also known as blogger terkenal di malaysia, ada aura tersendiri yang ada die hard fans and followers-nya yang tersendiri, owh bukan senang tau nak buat orang suka kita. like em seriously. Tuah badan kan,  dapat tawaran berlakon Filem Gangster Celop yang dibintangi bersama Syamsul yusof, yang smart bergaya tu..dan Kamal Adli ( owh i'm melting tengok dia ni, fun and hillarious, my-type-of-guy..hihi )..Filem Gangster Celop ini adalah terbitan kolaborasi Skop production dan Excellent pictures. 

Agak teruja bila dapat tahu Hanis Zalikha dah jadi pelakon, blogger jadi pelakon, its like nice start for her..baru lah barisan pelakon malaysia ada pelapis, and nampak fresh..tak la ulang-ulang, yang tu jer...opps! Ok, yang tak best nya ada kontroversi dan tohmahan mengatakan Hanis Zalikha "kekwat" dan sombong pada peminat, malah perasan yang dirinya popular padahal baru berlakon satu filem. Hurm..,masalahnya memang Hanis Zalikha popular pun kan kan..macam manala bangsa nak maju, belum apa-apa lagi dah ada yang dengki...so pada Hanis Zalikha (oh macam lah dia baca my blog i'olls, takpe imagine saja lah ok hihi), mulut orang kita tak boleh nak tutup..just do the best for your career, and don't let people harsh words let you down..i totally support u :) ah jom layan beberapa 10 gambar Hanis Zalikha yang lawa ini..yang tak kenal, jum kenal siapa Hanis Zalikha..layan..

filem gangster celop hanis zalikha

hanis zalikha kekwat
comelnya Hanis Zalikha ni



gambar hanis zalikha blogger jadi pelakon

gambar hanis zalikha terbaru

Hanis zalikha comel and cute face

hanis zalikha heroin gangster celop
i love her hair,, so much!


heroin gangster celop kontroversi

gambar hanis zalikha
nice makeup hanis Zalikha..like korean makeup right?


gambar

p/s: wow blogger turn out to be actress..I adore her so much and she's so much inspiring me and other dalam dunia blogging..same goes to blogger Red mummy yang boleh jadi jutawan, and blogger fatin Liyana honeykoyuki...love love them so much! Girls power..Do you?






sharing is caring!!

14 comments:

  1. sempat tgk HZ di propaganza hari tu. mmg dia ada bakat berlakon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok dia di Primadona, masih macam malu2 lagi hehe

      Delete
  2. org skrg memang . tak boleh nak tengok org lain senang sikit . adoyai . bersaing secara sihat kan bagus ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..baru nak start dah kena kondem..memang nak kena kuat mental jadi anak seni hheehe

      Delete
  3. Bagi Mieza, Hanis seorang yang very humble.. Dalam ramai2 blogger glamour yang Mieza pernah terjah & tinggal komen, hanya Hanis sorang jer yang rajin reply komen2 Mieza.. Yang lain2, haram tak pandang pun kite ni.. Semoga Hanis sukses dalam kerjaya baru beliau! ^_^

    ReplyDelete
  4. maybe org yang baru kenal dia kot kata gitu. tapi dia cantik

    ReplyDelete
  5. walau papun dia..i proud of her <3

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. dengar review CangsterCelop super lawak..ada bagi rating 8/10 wuhuu :)

      Delete