i

Thursday, February 28, 2013

Creative ideas and tricks ( pictures )

Walaupun sakit...huhuhu dapat mc cuma satu hari je..(jahat kau doktor) lokek banget...padahal demam teruk, batuk, sakit tekak, kepala berat. If I am a doctor saya kasii cuti banyak kat pesakit saya..okay tak lau i jadi doktor? ngeeee sure punah objektif visi dan misi klinik tersebut hehe. ok, untuk menggumbirakan hati sendiri jum i share gambar kreatif, memang tabik spring dengan idea kreatif dan trik ini...applicable and senannng nak ikut.

First and foremost. Ini masalah yang selalu berlaku kat mak- mak or bapak kita...hahahaha.. kadang-kadang zip boleh terbukak sendiri, "cik adik" kat dalam nakal cuba mencari ruang untuk menghirup udara segar ea? hehe..so triks dia boleh la refer gambar di atas..tak lah terbukak lagi..so masalah korang, solved. :)

kedua, kalau ada baju kemeja yang lama tapi masih ok lagi conditionnya, boleh di refreshkan penggunaanya..dengan buat dress macam kat atas,, sexy bangett...sure bapak gua "tampar berapit"  kalau apply huahuahua..korang paham ka tampar berapit tu apa maksudnya? ;p

creative ideas and tricks
ok yang nih,, do it yourself trick. lau boring-boring di petang ahad tu, boleh lah kiranya buat hobi baru, menghiaskan dapur dengan hiasan sebegini. kos murah.,,and sure comel.

Lastly, buat adik-adik yang sukakan dolls. simple je,, amik stoking korang yang dah tak berapa nak pakai lagi, pastikan yang comel tau!. so, buat ikut step diatas,, sure boleh gantung-gatung dolls tu kat beg bawak pi sekolah..comel...me likeyyyyy :)

that's all creative ideas and tricks, selamat mencuba...jangan tak cuba wokeyhh!!






sharing is caring!!

2 comments:

  1. Onomnom. Comel sangat ni. Serius, teharu ni sebab cute sangat :)

    Tp yang sexy tu tak berani buat. hihi

    ReplyDelete