i

Saturday, February 9, 2013

Best shopping experience with Zalora Malaysia.

Rezeki blog lagi...Alhamdulillah.. its my pleasure dapat dapat offer voucher bernilai rm50 daripada zalora. Waktu diinform Zalora nak buat kerjasama dengan blog pinkbubbblegumprincess.blogspot.com hati banyak bunga-bunga. Kecil tapak tangan padang bola ayu tadahkan hehe..seronoknyaaaa...

Siapa tak kenal zalora? Site shopping yang terkenal, tambahan iklan ada di mana-mana, and its going to be viral setiap masa di Google adsense, Fb adverts, corong radio, tv lagi..sampai terjerit-jerit bila customer dapat parcel ehehe..so i nak jugak rasa pengalaman shopping di Zalora...mana tau terjerit jugak time dapat parcel..(oh overnyaaa i kalau jerit like that )
zalora shopping online review

Lepas dapat email dari Zalora malaysia, jejari runcingku ini gatal nak click-click item yang ada di laman web zalora. Banyak pilihan, banyak categori, banyak brand... daripada heels, wedges, accessories, makeup things,woman and men wear, clothing, beauty, home & living, muslim wear, and so on..owhhh memang heaven, ok ayu rambang mata. But since i love makeup things, and concern tentang beauty products..ok i would like to grab one!,, oh actually i bought two things. hihi

zalora shopping experience review
Kalau customer baru kena daftar dulu k,, Voucher rm20 menanti korang tau kalau korang sign-up di zalora..so ape tunggu lagi? terjah Zalora ramai-ramai and click sign up laju-laju.. :) dapat discount rm20, mana nak carik dek oi?

sorry tak sempat nak printscreen step-by-step cara shoping..(maklumlah teruja sangat kan) ..tak hingat dah semua benda tu..dah check out, terus link untuk buat pembayaran. Steps untuk buat pembelian dan pembayaran sangat simple and easy, and of course user-friendly. pembayaran boleh dibuat secara online banking, paypal, kad kredit, deposit tunai..ayu guna Maybank2u je..senang dan mudah :) Order pada hari rabu minggu ini, 6 februari 2013..and parcel sampai hari ni (jumaat, 8 februari 2013), memang terbaik! cepat..so betul la as zalora promised parcel will reach customers within 2 working days.

tadaaaaa... my Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick Rouge Grenadine and Sunkiller clear water NA 27ml (sun block)...hehe nak try sun block made in Japan pulak,, siap lah engkau wahai matahari..[gelak besar orang jahat..]


yves rocher rouge grenadine and sunkiller clear water



this is me with the products i bought from zalora Malaysia.

Zalora memang terbaik, servis tip-top. customer service cepat reply email. kos penghantaran pulak percuma..so, siapa yang rasa was-was tu, rasailah best experience online shopping di zalora sendiri, Jangan tunggu lagi, jom survey laman web zalora sekarang!! 

p/s: nasib tak jerit macam kat dalam tv bila dapat kota zalora.com.my nanti ayu buat entry review products yang dibeli orite..sharing is caring LittleLovers..gudnite, xoxo :)
















sharing is caring!!

10 comments:

  1. wah mcam best je..memang tengah cari2 orang yg penah beli ngan zalora ni...nak tau gak feedback die..huu...anyway nice entry..nice to know u =D

    ReplyDelete
  2. I like ur skin. ur skin looks good
    (T.T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. very nice of u..thank u babe..
      i'm blushing a bit..hehe)

      Delete
  3. I need ur advise dear. Tadi i terbaca review negatif so i mcm was2. tp bila baca blog u ni i rasa macam nak teruskan je beli dekat sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau was-was ade service cod (untuk area dekat kan dear, boleh dapat barang and bayar terus)..haritu ok, customer servis dorang cepat jugak reply soalan ayu via email.. :)

      Delete