i

Sunday, February 10, 2013

13 Gambar Awal ashaari dan Scha : So sweet!

Frankly speaking, I'm their biggest fans. Scha dan Awal ashaari. i think they are perfectly together. sama cantik sama padan. Dua-dua ada style tersendiri, scha i love all the way she dress, and awal nampak maskulin sangat..aww melting tengok dorang! Daripada gaya simple, casual style, pakai salipar jepun pun ada gaya..sampai lah ke majlis perkahwinan, event besar seperti red carpet, kedua-duanya tak pernah menghampakan. Always Fashion's Do..it's like jarang kita nampak dua orang ni salah gaya and nampak selekeh, and buat we adore them much kan kan? perfectly together lah... jom maybe ada yang nak ceduk sikit idea gaya fesyen scha al-yahya or maybe ada wife yang nak make over her husband supaya nampak sentiasa hemsem macam awal ashaari? nah ayu kongsikan gambar Awal dan Scha yang sweet loving cantik memang the bomb tu!
i love how scha pose here,, so elegant!


super sweet..dorang macam best friends kan?

cute scha and awal


awal and scha pic in paris..eifel i'm in Love hihi




scha selalunya jadi trend setter untuk baju kurung..
baju lace kurung scha pakai di wedding Liyana Jasmay haritu cantik sangat..lovin it

scha dan lace dress lagi..



lovely celebrity couples...sukaaa...
bila lagi nak timang cahaya mata,,tak sabar rasanya
 nak tengok anak scha al-yahya dan awal asaari . mesti comel kannn :)

I do pray the best for them.







sharing is caring!!

8 comments:

  1. memang sweet....
    puan blog ni pun sweet juga..
    ahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik ketawa besar...macam muka puan eh? adoyai :p

      Delete
  2. dorang ni mmg sama padan .. secocok je ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. teramat lah secocok,, suka tgk dorang kan.. ^^

      Delete
  3. eh eh bila tengok gambar scha dgn pemilik blog ni pun dah macam hampir serupa XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. blushing disebabkan terperasan sekejap hihi..

      Delete
  4. Sweetnya dorang nie..walaupun dah dikira lama kawen tp masih nampak sweet..hehe..semoga hubungan awal dan scha berkekalan hingga ke anak cucu.amin^_^

    ReplyDelete