i

Sunday, February 17, 2013

Suara13.com | CPUV Nuffnang 3

berita politik semasa dan terkini di Malaysia

Bila sebelum ni dapat CPUV Nuffnang dari Digi Best Prepaid, Alhamdulillah sekali lagi wall blog didatangi iklan Suara13.com . So korang bolehlah datang jenguk-jenguk apa suara13.com di link INI menyediakan berita semasa dan terkini politik di Malaysia, penangan PRU13 yang khabarnya pada Mac depan. Dah daftar jadi pengundi belum nih? hehe Sila browse through ok.

Tambah lagi Buffered Earning untuk bulan Februari. Hopefully amount beranak la banyak-banyak, dan lama sikit menempek kat blog pinkbubblegumprincess ok.. Thanks jugak pada followers, walaupun korang ada yang silent readers, datang view and baca entry blog, ayu sangat hargai. Manakala untuk blog readers yang kaki komen atau pengomen tegar blog ni, korang memang sporting and best! Love love...sila jejakkan kaki di blog ayu, In shaa Allah ayu balas balik ok.. Love semua..muaxx, xoxo Publish!

p/s: oh feeling- feeling comel macam Lisa Surihani lagi hehe





sharing is caring!!

8 comments:

  1. Tahniahhh ;) Sy tak pernah dpt lagi

    ReplyDelete
  2. tahniah :) kite xpernah dpt lg :(
    http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah! makin lama makin banyak ia beranak nih

    ReplyDelete
  4. tahniah ayu :) nt bole open table :)hhee

    ReplyDelete
  5. masa ada CPUV ni la nak kene promote blog kaw2.. blogwalking kaw2, update entry kaw2.. hehe

    ReplyDelete