i

Sunday, April 28, 2013

Hsuan hsuan Facebook account : Serious comel!!

Gila comel budak ni...dah la kulit putih melepak, pipi gebu.. pakai spek ala-ala korea..cute seh! First time tengok gambar dia dalam facebook terus terinat anime arale dalam cartoon dr slump! reaaly looks so alike arale kan..? dengan spec mata, wig rambut hahaha cute betul. Her photo going to be viral in facebook beberapa harini, sampai ramai letak gambar dia jadi default picture pada account and mengaku hsuan hsuan anak masing-masing hewhewhew. So godek punya godek dah terjumpa Hsuan hsuan facebook account.. alahai comelnya gambar-gambar dia..mak dia pun lawa muda bergaya that's why la banyak gambar dia dengan accessories ni..tetiba rasa nak ada anak jugak supaya dapat main fesyen-fesyen and hias macam anak patung kann..kelasss :p dah jom layan 10 gambar Hsuan Hsuan yang comel tahap gaban ini... layan..

budak korea cermin mata comel


alololo cutenya geram nak gigit!


alolo ni la menyebabkan eksited sekejap nak kawin ni.. haha




look like arale dr slump kan? haha

   



memang popular baby ni..sebab baru je daftar facebook account on 23 April 2013 yang lepas,, dalam masa 5 hari je sudah ada 208 k yang like...gila punya famous budak kecik ni..hehe...boleh tengok banyak lagi gambar Hsuan hsuan di official facebook dia sisni,, Hsuan Hsuan facebook... ramai-ramai like jom,...cuteee geram!

p/s: untung anak-anak zaman sekarang, mak ayah ada kamera and pandai edit gambar anak-anak lagi..so ada la kenangan comel time kecik kan.. :)



sharing is caring!!

20 comments:

  1. cuma look scary skit bila pkai wig tu. Hehe... tpi budak ni mmg kiut sbjk cm Arale..hihi ^^

    ReplyDelete
  2. huhu budak ni siap jadik profile pic linda lagi! haha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha ramai yang pakai skrg bukan linda sorang hehe

      Delete
  3. comel2..anak sape la nie kan..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  4. mmg comel sungguh..mcm barbie doll

    ReplyDelete
  5. Perghh...comey giler dak nih..
    tuan tanah pun pe kurangnya...keh3

    Singgah sini, thx cz jenguk blog saye yer..:)

    ReplyDelete
  6. memang comel macam tuan tanah ni..huhuhu
    http://zentakai.com/490/pembedahan-plastik-melonjakkan-k-pop/comment-page-1/#comment-5

    ReplyDelete
  7. Thanksss for this entryyyy! Merata cari sape la nama budak super cute ni. ^^ Now I know. Siap dah jadi header blog! Hee. Thanks again!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe welcum dear...nak pi tengok and jenguk blog u lah.. :)

      Delete