i

Wednesday, April 3, 2013

Aww Fazura dan Jericho Rosales - Perfecto!

Always his secret admirer since i'm form two (ingat lagi tak zaman drama Pangako Sayo dulu-dulu, back in year 2000 rasanya..aduhai feeling habiss, nangis boleh simpan satu baldi airmata time tu haha. Still tak berubah Jericho Rosales kan? Fazura jangan kata lah...always be the number in my heart, i'm proud to admit that i am her biggest fan...giler lawa!! perfect combination lah, asal producer tak nak buat joint venture buat filem ke untuk dorang hihik..kot-kot meletops! nak jumpa Jericho Rosales (tampan dihatiku haha.. alaa biasala imaginary boyfriend, mak suka verangan sket..I'm happy by looking at this georgeous picture of Faz and Jericho..memang Jawdroping! don't cha think so?



sharing is caring!!

14 comments:

  1. yeah.. cite pangako sayo tu best . x miss cite tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. same with me...memang gilakan jericho and yna time tu.. :p

      Delete
  2. cantik fazura

    jom join

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-topup-by-nabila-izzaty.html

    ReplyDelete
  3. sepadan la..hehe
    memang cantik fazura :)

    ReplyDelete
  4. sy pun minat kat jericho rosales dari zaman sekolah menengah..cerita pangako sayo tue mmg minat habis, tak boleh miss walaupun satu episode...ehehhee,,

    yup kalau diorg berdua nie berlakon sama mesti meletops..ehehhe..:)

    ReplyDelete
  5. cantiknya fazura !! :D makin lawa lah dia. dulu pernah terjumpa kat maybank..tapi nampak macam kecik je dia. hehe

    ReplyDelete
  6. Hi, I'm new follower! Jericho comel! tengok tak Dahil May Isang Ikaw di TV3 Isnin - Khamis Jam 3pm? best.. hehe... Fazura memang cantik!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus tengok dengan heroin pujaan hatiku hehe

      Delete