i

Thursday, April 25, 2013

Libresse and Project Pop pop | CPUV Nuffnang 4 dan 5



Bila saat hidup busy dengan kerja dan rutin harian, blog inilah lah menjadi tempat meluah perasaan, tempat menyuarakan pendapat, tempat meningkatkan potensi diri, tempat membuka mata dan pemikiran agar tidak berada di tahap jumud dan ditakuk yang sama. Melalui blog i get many positive things, jana duit tu hanyalah sebagai  perangsang atau boleh dikatakan hadiah kecil untuk diri sendiri. Semuanya berbalik kepada niat asal. Thank you to Nuffnang sekarang ada dua CPUV metered earning datang melekat di blog pinkbubblegumprincess iaitu Libresse Salute Her IMV and Project Breeze Pop pop. Baru berpeluang menjenguk Nuffnang account, nampak betul ayu busy dengan my working life, maybe dapat Anugerah Pekerja Cemerlang tahun ni! ahahaha gurau je ok .. thanks pada semua readers yang datang singgah jenguk-jenguk and i truly appreciate for those who drop some comments dalam entry blog..love love and muax! 

p/s: i really don't have any tips untuk dapat CPUV metered earning dari Nuffnang, takde pattern yang boleh buat kita dapat tahu bila iklan nak melekat kat dinding blog, bila dia nak datang maka dia datang semuanya bergantung kepada rezeki masing-masing..or do you have any idea bloggers? 

sharing is caring!!

3 comments: