i

Monday, August 5, 2013

Bff pun kena ada baju raya jugak!!


ok she's my bestfriend right now. dimana-mana nak tido pun masih bersama my lil princess..so i buy casing baru untuk my best friend. Dia pun nak baju raya jugak! pink lagi..comel tak?Oh my channel! ehehe..this cute pink phone casing resembles me, unleash my personality..hehe i mean i love something cute stuff, pink girly one..ada lipstic, cermin..oh me likey!!

oh ya, how's your preparation for this coming raya aidilfitri? berapa peratus siap? Ohoho sepanjang harini ayu duk di dapur buat biskut,, so dalam tiga hari ni memang marathon nak buat biskut and kuih la..oh sakit pinggang u'olls haha..maklumlah once in a blue moon..hewhewhew tersipu malu i'olls. That's why rasanya ayu nak bagi tabik spring kat mak-mak korang, auntie-auntie or siapa-siapa yang jadi suri rumah sepenuh masa..kental beb..daya tahan tinggi, sabar..oh para suami, silalah hargai isteri anda..huhu penat tau nak buat persediaan raya ehhe..


p/s: oh ya, i heard u got an Intagram account? do follow me ayulilprincess. actually pictures speaks louder than words. Intagram cepat lagi dari blog hehe..see ya! ~

Love, ayu.

sharing is caring!!

8 comments:

  1. wah cntiknyer casing dye...:) nk rayer ni mmg busy..mcm2 kne buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tengs sis..a'ah kan..letihnya jadi pompuan hikhik

      Delete
  2. untung la BFF dapat baju raya jugak..selamat hari raya maaf zahir batin ye ayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe harus adil abg phat hehe...selamat hari raya maaf zahir dan batin jugak abang :)

      Delete