i

Wednesday, August 14, 2013

Digi Prepaid Rider dan Marigold Peel Fresh | Double CPUV Raya Nuffnang

nuffnang cpuv ogos

Ecewah sengaja letak CPUV Raya mentang mentanglah masih beraya..hehe..been busy before raya sampai tak sempat pun check earning,, biralah ada rezeki ayu terima, takde ayu minta,, eh boleh cenggitu? hihik. How I wish la..Tergerak hati nak tengok earning tadi, maklumlah before raya blog tak sempat nak ber update, sibuk memanjang..so rasa macam tak dapatla duit raya dari Nuffnang..tapi mata terbuka besau tdi..ada laaaaa poket money dari Nuffnang Dari Julai lagi upenye!! CPUV ke 14 dari Digi Prepaid Rider dan  CPUV Nuffnang ke 15 dari Marigold Peel Fresh ..I love Digi sebab kasi iklan di blog, I will always support you Digi..sebab tu la ayu memang pakai Digi ja sekarang ni, jimat belanja bijak bijak. Alang-alang kita masih raya, well puasa sebulan raya pun harus sebulan, bolehlah menjamu tetamu yang datang dengan air Marigold Peel Fresh, juice buah-buahan yang enak, minum sejuk memang yummeh!..sekali sekala tukar hidangan air pulakkan,, pasti tetami merasai kelainan beraya dengan Marigold Peel Fresh..memang rasa jus sebenar,, :)



sharing is caring!!

10 comments:

  1. congrat..
    shark pakai hotlink..
    sbb tu x dpt cpuv dr DG nih..
    hahaha..

    ReplyDelete
  2. Cpuv raya nih, bln ni kita tak dapat lagi.. harap 2 je yg masih running

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu sis,, msh lagi running ade duit masuk hehe..ogos pun ayu belum dapat lagi huhu

      Delete
  3. miss, i got one CPUV yang melekat. hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. naaa kann...hehe congrats bebeh :) keep it up!

      Delete
  4. waaa..untong tuu dpt cpuv..hhuuu..

    ReplyDelete