i

Sunday, August 11, 2013

Gambar raya 2013 hohohoi :)

Sekejap masa berlalu, dah raya ketiga. huhu cepatnya masa berlalu. So how was your raya? Raya dapat memupuk silaturrahim antara keluarga, sanak saudara..lama tak jumpa..bila dah jumpa memang riuh sekampung..real love among family members jelas kelihatan, don't you think so? :) Siapa follow instagram ayu sila baca je, sebab gambar ni kira dah basi..hehe belog comes later ig first ok? :') Jum layan beberapa gmbar raya 2013 i'olls hewhewhew
Tema? colourful hahahaha memang takde plan nak baju raya sama..jadi here we are, colourful us with our dearest mum! adik-adik dah sama besar sama saiz, kakak jadi paling kecik..teheee

ini dengan ayahnda pulak. we are daddy's lil princess.. :)

this is my siblings, from no 1, 2, 3, and 4..haha teringat dengan gambar time kecik-kecik suka amik gambar bersusun macam ni,, so sejarah sudah berulang :p

takde maknanya tak camwhore sendirian..muahaha..
sebelum pi jalan harus take photo dulu,, bukan satu dua..kihkihkih



this is my family photo for raya..colourful you all..hehe

nak tengok lebih..sila ke instagram account ye. muaxx till then, xoxo ;)







sharing is caring!!

10 comments:

  1. heee


    meriah sungguh baju.raya femily ayu..hewhew...

    ReplyDelete
  2. meriah nya dgn baju bewarna warni..
    selamat hari raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee harusssss..selamat hari raya too babe :)

      Delete
  3. colorfull di hari raya mmg meriah..
    semua princess dlm umah ni yerk.
    sejuk mata org dtg beraya :)

    ReplyDelete