i

Friday, August 30, 2013

CPUV 16 Nuffnang | Dove Samson D. yeay!

Syukur rezeki syawal masih berbisa.. CPUV earning mendarat lagi di blog pinkbubblegumprincess walaupun ayu dah jarang update sebab life busy sangat. huhu tangan cukup tangan and kaki nak buat entri baru habaq kat hang. huhu :')  tertengok ramai yang update entry dapat BE Nuffnang, so ayu check eh...ada melekat la..Dove Samson D yippie yippie melonjak kegumbiraan. CPUV Digi dan Marigold haritu ongoing lagi..Alhamdulillah rezeki anak kucing. :p

Thank you Nuffnang, terima kasih Dove. Sila baca details dekat iklan Dove yang terpampang di blog berkenaan dengan produk terbaru Dove Samson D untuk keterangan lebih lanjut ok? mana tau sesuai dengan korang kan..produk yang sempurna dalam mengatasi masalah rambut kerana rambut adalah Mahkota berharga bagi seorang wanita!! 

thank you readers, i love u all ketat-ketat jugak macam sayang kat Nuffnang hehe :)



sharing is caring!!

2 comments:

  1. Congrats..! Kita pun dapat be yang sama gak :)

    ReplyDelete
  2. Tercari-cari jugak iklan tu kat blog nie tapi x jmpa pulak hihihi.. =p

    klik iklan lain boleh la kan =p

    ReplyDelete