i

Thursday, August 22, 2013

Paul Frank Lip Smacker Lip Gloss [ Review ].

Hi.. lama tak jumpa..Hehe. Tak sempat pun nak update blog, adakah mungkin letih bekerja? minggu pertama selepas cuti kot..mood swing lagi..enjin tak panas. hehe, oh ya lama dah ayu tak review beauty products. So now I just fell in love with my new Lip gloss. Ok nak dijadikan cerita i am the one yang tak sukakan lip gloss ever before. why? sebab tak suka rasa sticky kat bibir or ada rasa something kat bibir,,sukalah nak tenyeh lap pakai kain o tisu untuk buang sebab geli. I just love bare lips dengan lipstick matte. So raya lepas I tried Paul Frank Lip Smacker Lip Gloss Sheree's Sweet Sugar Berry my sister punya. Owh time raya memang indah. adik-adik semua perempuan, masing-masing keluarkan alat mekap masing-masing and boleh la cuba. mehmehmeh. oh iklan sekejap. So here is my picture with Paul Frank Lip Smacker Lip Gloss Sheree's Sweet Sugar Berry.

paul frank lip smacker li gloss malaysia

apa yang best tentang Paul Frank Lip Smacker Lip Gloss ni?

i love the packaging. owh comel gila, kecik je..comes in small size, senang nak masuk dalam beg kecil dan bawa ke  mana-mana je you suka. Second, oh sepatutnya the most essential part la yang ni. Lip gloss ni not sticky at all. i promise you. rasa air je kat bibir. bila apply your lips looks moist and yummylicious, suka giler. ngeee. i love to use it all alone or apply my revlon lipstick first and coat with Lip Gloss ni. It scents? Fruity..macam candy..so cute bau dia.

so i rate 5/5. love love it.

p/s: oh ok, mula-mula i tried my sister's lip gloss but then pujuk dia supaya kasi free..so dapat la si kakak lip gloss free. bijak tak bijak. mihmihmih :p





sharing is caring!!

4 comments:

  1. nice sharingg...samalah sy pon xsuke pakai lips bam ..lemas betol..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa kan?? lemassnyaa tapi tidak dengan ppaul frank lip gloss ni tau!

      Delete