i

Tuesday, August 20, 2013

Dress Chiffony Lace Comel untuk kamu!

Dulu Jubah Abaya menjadi trend wanita Malaysia even untuk casual outfits..Terima kasih kerana memberi sokongan penuh hinggakan Jubah Abaya Diamond tu terjual lariss..terharu eden :'). sekarang Dress muslimah menjadi pilihan. Senang untuk digayakan, warna cantik dan gadis masa kini tidak lagi malu untuk bergaya dengan warna terang, malah memberi keyakinan kepada si pemakainya. Untuk itu kami membawakan koleksi terkini Dress Chiffony Lace yang sangat comel untuk anda anda dan anda yang suka bergaya. Terdapat pelbagai warna boleh menjadi pilihan, merah, pink dark, pink light, hitam dan ungu. New arrival u'olls..and first pay first serve :)

Dress paling hot, secara offline pun dah terjual huhu



Oh ya,, koleksi Tiffany Lycra Diamond Dress ini sangat nice, bling bling sesuai untuk anda yang bakal menghadiri dinner di hujung tahun. Maklumlah dah nak hujung tahun banyak ikut Dinner Office atau dinner sekolah ye dak? or Dinner coursemate di university.. So apa-apa tema dinner boleh masuk, tetap glam gitu.. :)

Terdapat pilihan warna,, hanya ni je ayu sempat nak update,..life busy sangat-sangat nasib menyempat nak update entry..oh ya sila lah singga ke Online shop kite k..Iprincess Boutique..Cuci-cuci mata banyak baju kurung new arrival tau..murah dari butik lagi..lalallaa ~ goodnite!







sharing is caring!!

12 comments:

  1. seriussslyyyy.cantekkk baju2 tuuuu...ala.xboleh beli time2 lgi laa
    .hehe...nnti la.usha kayy

    ReplyDelete
  2. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai ganjaran ! Join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dapat RM 50 secara percuma ? Join sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html

    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka ! Join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

    ReplyDelete
  4. Nk tau harga jubah2 cantik nie...brape sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga offer rm180 sis,, free postage seluruh malaysia..

      Delete