i

Monday, September 3, 2012

Ada orang, adala kau jugak!

Ayu and Produk kecantikan memang tak boleh pisah..
patutnya bersyukur dah muka tak la ditumbuhi jerawat tegar, berwajah seperti bulan berlekuk-lekuk (heii tulah pemanis wajah u know..), so biasa ler,, nama pon manusia, lagi-lagi pompuan,...sikap rasa kurang puas tu sentiasa ada..betul tak betul tak?? oh takyah tipu sangtlah kan.. :)


belek-belek cermin tengok condition kulit macam kusam, 
so teruslah Google nak produk kecantikan supaya kulit putih! secerah berseri konon la..
lau time tegah belek-belek muka nampak jerawat pasir lagi aduhh..geramnya tengok trus la gatal tangan nak cari solution maha hebat heeeee....so semestinya maklumat di jejari ku yang halus runcing ini..shopping pun di jari and click aje..dengan tak sudah nya maka ayu pun lekat dengan produk neh..
D Ayu Skincare Supplement..


eh..mentang-mentang nama dia ayu so produk kecantikan pun nama ayu jugak la kan... :D kebetulan..semuanya gara-gara facebook la..orang bagi testi cakap produk ni berkesan,, i tak boleh dengar produk-produk kecantikan,, hati geram nak cuba beb! siyesly this produk sesuai dengan ayu..D Ayu Skincare supplement kalau makan muka nampak basah-basah and jerawat pun tiada...kalau perasan gambar-gambar lama ayu ada jerawat and bekas jerawat di dahi, lepas makan ini hilang sudah...opps sy tak dapat apa2 komisen pun dengan review ini okkay.. huehue :( tapi takpa, sharing is caring kan semua..... sharing beauty products utk kecantikan my blog readers seronokkkk ...:)

then pastu orang sibuk bising dengan produk kryolan, kira macam semua la orang cakap pasal Tv Paint stick kryolan boleh buat wajah jadi glowing kalau mekap, muka macam artisss u'olls..tampil berseri hilang sememeh kat muka..nak pergi dating pun, tak malu sama cik abang.. habis cik abang puji, cik adik pon senyummm sampai kat telinga.. yes, Kryolan  TV Paint Stick is my most essencial beauty product yang wajib ayu bawak ke mana-mana. tanpa Kryolan hidupku tak bermakna..ecewahh :p,..yeap bagi ayu TV Paint stick dari Kryolan ni tak berat, and i love it waktu dah pecah minyak..dia sebati ngan warna kulit muka..cantik and glowing,, sumpah u olls akan suka..tapi perlu tahu kod warna apa yang sesuai dengan kulit u olls dulu k...macam ayu pakai fs38..cer try, baru tau..walaupun mahal tapi ayu dah pakai dekat nak setahun lebeyh jugak la belum habis pakai lagi,, padahal ayu guna hari-hari =.=''...tengok ada orang, adala aku jugak nak try hehe :)

satu lagi beauty product yang selalu kita dengar, so ayu pun lagi sekali lemah dalam GODAAN..haha..ayu try jugak yang neh..sementara ada promosi waktu tu.. yes, muka jadi basah-basah jugak waktu makan tu,,cantik jugak tapi yang tak tahan waktu nak telan softgel VCO tu..rasanya besar sangat lah untuk tekak ni..hee..and ayu tak disiplin, so kesan kurang jelas..jadi saya berhenti..Lol! :)

so, sekarang ada produk hot lagi...Beutskin Essence..ada testimoni dari artis-artis Malaysia lagi...Adira AF, Isma AF..semua jadi putih melepak..aiyoo jeles..ayu tengah pakai produk dari seberang (Indonesia) tu tak nak campur dulu produk-produk ne..nanti tak tau mana satu yang berkesan or tak..dengar kalau makan Beutskin essence putih satu badan ohh..aduii cantiknya, kulit gebu putih pinkish lagi..macamana hasilnya?? cubalah Beutskin Essence untuk tampil cantik macam Adira AF..tapi kenapa korang selalu search betul ke Beutskin Essence ni menipu? huhu hairan adakah betul or tak rumours tentang beutskin essence huhu
artis yang memakai Beutshin Essense,
 adira, Isma af, heliza, nad zainal, lisa surihani ,..
terbaru Scha Alyahya dikatakan duta baru untuk Beutskin essence..betul eh?


p/s: tengah cuba produk kecantikan dari Indon yang lariss...
hasil godaan dari my-own beauty consultant hehe..
berjaya jugak dia pujuk hati ku ini haha
produk apa?? biarlah rahsia dulu.. hehe nanti muka mak macam artis sinetron..
hahhaha artis sinetron lah sangat..terus ingat cerita Bawang Putih Bawang Merah...
nanti ayu blog wajah sebelum dan selepas k..

tungguuuuuuuu....

artis sinetron bakal Meletops!
ahh plisss lah ayu.jangan over perasan. he he

k bai..



sharing is caring!!

9 comments:

  1. Hi Ayu...suka baca cerita ayu yang young & cheeky..

    Mummy nak follow blog Ayu lah..nanti follow Mummy balik yea..

    ReplyDelete
  2. Eh lupa nak tanya..Ayu beli krayolan paint stick ni dekat mana? Sebab banyak yg ada dipasaran tu tak original dari India...

    ReplyDelete
  3. Hi mummy...thanks,, oke not a big problem.. :)
    ow..Kryolan TV Paint stick tu ayu beli dari kawan ayu, dia jual secara offline..setakat ne puas hati lah pakai kryolan..

    ReplyDelete
  4. wah mcm best je
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. u cantiknyer
    momoy baru je try beatskn tu hari ni. hihi

    ReplyDelete
  6. yang kroyan tv tu dapat mna? x jmpa sape2 jual lg

    ReplyDelete
  7. Dear..boleh share tak beli kat mana kryolan stick tu? Dapat tak order melalui u?

    ReplyDelete