i

Saturday, September 22, 2012

Alahai BE Nuffnag September datang jenguk aku..yeayy!!



this really made my day...waktu selalu jenguk, semak akaun Buffered earning tak muncul pulak..tapi dah aku tak endahkan ko, baru ko muncul eh? BE? mana ko menghilang selama nih? so memang betullah orang kata, "life will be good if we don't care..no hopes, now tiba2 datang pulak Buffered Earning datang berlegar di blog untuk bulan September 2012..bulan ogos takde langsung jenguk oo...Ternyata Nuffnag curang sama gue! sekali datang jenguk tiga iklan sekali gus dia bagi...oke..iya sungguh memadai mr Nuffnag! Thank u in advance eh...suka tengok blog pink bubblegum princess diwarnai warna kuning Digi Smartplan Zero dan Digi DEP Revamp..and VW Beetle pun cantik kan?? kalau banyak duit mesti ayu nak beli..tapi apakan daya,, aku hanya mampu bermimpi disiang hari..huhu


bercakap pasal duit baru ingat tak lama lagi orang Kakitangan Awam Malaysia nak terima gaji bulan September 2012..dah semak Penyata Gaji online ke belum? kang website Jabatan Akauntan Negara(ANM) sesak pulak bila 25 september 2012..baru nak semak?..just menyedapkan hati nak semak e-penyata gaji & laporan je..at least bermotivasi sket nak bekerja,, mentang-mentang bulan ni lama benor terasa nak tunggu gaji, macam la gaji dia naik setiap bulan hahaha...so, semak jangan tak semak ok? ;)

Lagi Kisah BE Nuffnag Pinkbubblegumprincess..












sharing is caring!!

19 comments:

  1. Wa...bestnya.. takpernah rasa hasil BE.. sedih kan? Tengah usaha keras.. Ada tips ke awak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahh usaha tangga kejayaan dear..boleh tu, ayu dulu pun mcm tu jugak..tips dari saya sila tengok entry ni..http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/2011/10/blog-jana-duit-earning-nuffnag-bulan.html pasti inspired! gud luck! :)

      Delete
  2. syoknyerr dpt be.. kite dah lame x dpt :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama jugak BE ni tak jenguk blog ayu..ayu tnggu macam pungguk rindukan bulan hikhik...takpe razfira..Nuffnag akan kasi lumpsum banyak kali...hee~

      Delete
  3. waahhhhh... ada juga melekat BE.. keep it up!! maintain kan trafik yeaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. whoaaa kid datang jenguk lah..:)
      a'ah..thats is the best tips..thank bro!

      Delete
    2. Kat sini pun jumpa juga si blogger padu ni...hahaha...aku x komen apa2 pun...

      Delete
  4. wow.
    banyaknya BE dia!!

    guru ganti boleh semak tak?

    ReplyDelete
  5. Ni kira blogger padu juga ni rasanya...sampai 3 BE...KiD pun singgah kat blog ni...komoom blogger padu ni....PR Brapa la agaknya ni ek??

    ReplyDelete
  6. WOW!!! bestnya dapat BE. Sejak Nana blogging, BE segan silu nak menjengah. Sedih betul. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn sedih dear..usaha, nanti ada dia melekat kat blog ok..? ;)

      Delete