i

Tuesday, September 11, 2012

Emma Maembong.


Tanpa Astro, TV3 lah segala-galanya,, "Tv3 Duniaku" wahh gitu..petang-petang menapak lah di depan tv, kalau korang pun sama, ade tengok Drama Kau yang Terindah? lakonan Neelofa, Nazim Othman, Hafil Andrio Putra dan..erm..perasan tak sorang pelakon Pan-asian, yang cantik-cantik tu? Dia adalah Emma Ma'embong..erm..cantik ohh kalah Neelofa..erk :p nama pun pan-asian (gadis kacukan Scotland-Malaysia)..patut pun cantik macam Siti Saleha...ahh comeyy sunggoh!

ayu suka tengok orang cantik bagai ni...baru lah ada perkembangan dunia seni diwarnai dengan artis baru yang cun melecun macam Emma Maembong...jangan balik-balik artis sama je, macam pelakon indonesia,, fresh-fresh muda and cantik.. :)...bah jum kenal muka pan-asian Emma Maembong ni..





she's a model.

crazy side of emma maembong with her siblings Chaca Maembong

Neelofa dan Emma Maembong
u judge sapa lagi cantik..well beauty is in the eye of the beholder..
dua-dua cantik..indahnya ciptaan Allah SWT kan..

pic untuk drama Kau yang Terindah TV3

simple yet sweet plus comel.. :)

Tapi berita sedih untuk jejaka semua..
Emma Maembong yang cantik ni dah berpunya...
Emma Maembong kepunyaan Ally Zaeem..adoi melepas lah korang..

stylo couple ni.. :p


walaupun dah berpunya sokong tau...
hope she will doing well dalam bidang seni..kan..

gambar adalah dari Facebook Page Emma Maembong..do like and support her.. :)


p/s: carilah pasangan scotland ke aussie ke kalau nak anak cantik pan-asian macam Emma Maembong okkayy :) heee




sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment