i

Sunday, September 16, 2012

Farewell party Kak Rina...Anuar Steamboat @Telang Junction Cafe


wahhh sekejap nya masa berlalu...dah dekat nak setahun dah..kak rina pun dah sarat nak beranak dah heee...tinggal 2 minggu je lagi nak melahirkan baby...dengar-dengar macam pompuan,,mesti muka macam ayu,, dah hari-hari kak rina tengok muka aku ja kat rumah ekekekkeke.. :p so before dia balik, nak melahirkan..and thinking maybe dia nak pindah ke semenanjung ikut suami..so there you go, malam jumaat kami steamboating ramai-ramai kat Anuar Steamboat @Telang Junction Cafe...whoa memang seronok..!! biasanya Anuar steamboat ni penuh, so recommendable untuk contact Anuar Steamboat Kuching tu dulu untuk booking tempat in case bawa member ramai-ramai. bleh dorang booking terus untuk korang ok.

sorilah amik gambar dah time nak habis makan dah,, sebab waktu lapar takde maknanya nak amik gambar..tangan lagi cepat nak cekau makanan je...daging ang my most favorite seafood!! wow heaven XD..
once again, gambar pinggan kosong...makan semua da dalam perut heee memang kenyang perut suka hati lahhh!

me and eppi....

bawah ni kak rina and her hubby..sanggup amik his beloved wife and baby!! risau kot hehe



kitorang tempah 3 meja malam tu..heeee meja paling meriah...berbaloi dorang pegi hehe

ni meja kitorang...bayar makan steamboat rm20, ayu makan berapa ringgit eh??
hihihi rugii..perut kecik! lol :D but its oke asal enjoy!


last before balik amik gambar time...
ni tengah menunggu nak balik...driver lagi bergambar-gambar...heeee,,
.
.
.
balik terus fengsan kekenyangan!
and pening, siapa suruh makan daging and seafood melampau-lampau,
kolesterol naik..ah amik kawww!!

p/s: Jangan tanya ayu tentang Anuar Steamboat Kuching contact number hehe sebab semuanya diuruskan oleh kawan ayu ehhe..yang ayu tahu tempat ni best!! :)





sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment