i

Thursday, September 6, 2012

Oppa Gangnam Style PSY Hairstyle..cute oh!

"Gangnam Style" - single korea PSY tengah popular di Youtube sekarang ni dan pernah menjadi trending di twitter baru-baru ni..terkejut jugak waktu tu tak online tiba-tiba trending Gangnam Style..memang rasa jakun gila lah tak tau hapa benda..nak view video kat youtube line bikin panassss lambattt..memang rasa tinggal di gua lah!! tak tau apa orang bising tentang video Gangnam style oleh PSY yang 'most view K-pop songs" di Youtube tuu..gila lah PSY ne...dengar-dengar PSY akan appear di 2012 MTV Video Music Awards nanti..is it??? kalau betul uwauuuu cayalah! MTV VMA tuuuu... :p


Bah, kalo begituu semua laki-laki yang gilakan Oppa Gangnam Style ni bolehlah buat style rambut begini...

hahahhahaha comel kan PSY kat rambut tu...kiut bebeno...comel je
memang trending sampai ke hairstyle pun berjangkit Lol!
Memang Gangnam Style Fever around the world lahhh...





sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment