i

Friday, September 7, 2012

Adidas Fans, this is for You..man especially!


aww..super hot 
Adidas Limited Edition Melbourne Watch

cantik kan..untuk abang-abang korang..jangan mimpi sangatlah nak memiliki nya..
wah!! bukan nak mengatakan yang anda semua tak layak untuk memilikinya, Layak..Tapi
berita sedih untuk korang..Adidas Limited Edition Melbourne Watch ni direka khas Sempena meraikan Ulangtahun ke-10 SOHO Superstore, terhad kepada 100 buah? eh pelik lak jam pakai ayat buah eh? erkk..100 pieces je kat dunia ni...tak sempat pun awek-awek nak rembat jam tangan Adidas untuk hadiah bithday buat si abang tersayang, maybe tak sempat sampai pun kat malaysia..Lol! ..hehe..tak leh memiliki kita tengok dari jauh jah la ya..
buang rasa ingin memiliki tu....cinta tak selalu memiliki bak kata abang Anuar Zain.. :)

tapi siyesly jam tangan ni molek bebenor..i loooike..nampak macam maskulin je si pemakainya nanti..ade class tersendiri..wohooo


sapa nak?? neh kita buat Giveaway..siapa yang boleh jawab soalan berikut...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


*ahh tipu jah..sengaja nak mempermainkan perasaan lubuk hati yang terdalam.. :p

=.=''


p/s: Seronok tengok video clip lagu ni..ade Nicky Minaj, CL 2ne1...nice video anyway!!



sharing is caring!!

2 comments: