i

Friday, September 14, 2012

Jom Join Bloglist HASRULHASSAN.COM : Terhad 200 blog terawal!!

wow...Blog HASRULHASSAN.COM buat segmen untuk tersenarai dalam bloglist nya...hanya 200 blog yang terawal ok? yang terawal..bukan terakhir..hehe..why kena join? blog korang akan tersenarai kat blog beliau selama 3 bulan..sampai hujung tahun 2012 oo..traffik masyuk oo...blogger femess :) siapa tak kenal HH? so dia dah bagi ruang,, apa salah mencuba, betul tak? kalau termasuk bloglist HASRULHASSAN.COM, alhamdulillah...kalau tak..maybe ade peluang lagi lain kali ekekkee...memang tetap masuk ni,, apa lagi korang tunggu? dan baca kat sini? ehh lupa pulak macam mana nak join segmen, syarat-syarat nya pulak kan...nanti buat entri membabi buta tapi tak tau apa..then tak tersenarai bloglist HASRULHASSAN.COM u'olls marahkan i buat crita tipu, ye tak?? hihi..sori-sori...

ok straight to the point,..kalau nak join bloglist..anda haruslah...eh WAJIB buat :

1. entri khas yang merujuk blog HASRULHASSAN.COM ---u can say anything, nak puji ka, nak ajak orang join segmen ka, nak bagi review ka, nak promot ka..sukati korang k..asal buat backlink ke blog tersebut..ada faham?

2. masukkan blog HASRULHASSAN.com dalam bloglist korang jugak...alah win-win situation ma..

faham ke ni?? kalau tak faham jugak...sila terjah blog HASRULLHASSAN.COM sekarang jugak untuk keterangan lebih lanjut..cepattt!! nak tengok contoh entri ke apa ok..? ingat,, ruangan amatlah terhad! 200 blog terwal je tau!! so apa korang tunggu lagi ni??? jangan tolak trafik masukk...cepat lakukan sekarang,, jangan dok fikir-fikir lagi...... bye bye...sharing is caring.... love love, ayu.








sharing is caring!!

5 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  2. Salam.. hye.. yuyu singgah sini dari segmen yang sama..
    and yuyu follow sni tau...
    http://www.sayeshukepink.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  3. datang sini dari segmen yang sama... dan follow sini...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete