i

Sunday, September 23, 2012

long perm hair vs short curly korean hairstyle: which one better?


i think its time to look  fresh and change my hairstyle..don't u think so? long hair perm kadang-kadang buat kepala pening..why did I say so? satu, berat. semakin panjang dah rambutku ini..nak buat sanggul pun dah rasa berat..hue :p kedua, panjang gila sampai rasa dull je muka tengok dari tepi,, maybe sebab berat sangat so rambut tertarik ke bawah (bila takde masa nak cantik-cantikkan rambut dengan rolling iron-bagi hair form-and blow rambut)..sometimes rasa tua pulak tengok diri waktu tak terjaga! hihik..ketiga, hujung rambut mula bercabang..rambut ayu dah nampak rosak wuwuwuwuw, rapuh dan bercabang! bahaya takut melarat sampai ke atas..ada macam itu meh? 

so i'm thinking of new hairstyle..tengah explain waktu mengajar pun sempat tengok rambut budak-budak pagi tadi..lurus tapi zig zag hairstyle..nice and look rock babe lah! tp rasanya tak seswaii dengan ayu..hehe suka tengok je kut.. :), i'm starting to miss my super long staraight hair..yang dulu-dulu...ingat lagi tak? but if i think of having a short hair like this?




would it suits me any better?
short curly korean hairstyle.....nice wat...

.
.
.
.
emm still thinking..help me making a really tough decision..


p/s: tapi kalau pendek nanti nak pegi kenduri kawen cousin bulan disember rambut masih pendek lagi..
uhh dilemma.. =.='' what should i do? duhh..






sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment