i

Tuesday, June 12, 2012

aww inilah kuasa false eyelashes: Cantik banget!!

magis bila pakai fake eyelashes boleh membuat wajah kita nampak berlainan..
put us in 'doll like' and macam ullzang, gadis kawaii ala-ala anime Jepun
tapi, itu hanya fake eyelashes yang bia kita guna kan?
tapi bernai kah cuba false lashes ini?

jum layan...
panjang betul...but nice.

sanggup keluar ngan makwe pakai bulu mata palsu cenggini wahai lelaki?? hehe

cantiknya feather eyelashes ni..

yang ni ada rama2 lagi..sweet

lngam dengan makeup ala ocean gitu..suka!

ade diamond lagi...

yang ni biasa kita guna and pakai kan..glamor terus wajah =)

macam owl lah false lashes ni..

owh i like this yellow makeup and fake feather eyelashes


colourful makeup with fake eyelashes, memang awesome!

yang ni adalah lace eyelash! nice!


gerunn pulak tengok ni hehe..what do you think?

love it..tapi nak pi jalan shopping tengok wayang memang takk arr kan

macam ada red dragonfly kat mata hehe

owh mesti berat false lashes ni kan..tu yang model ni kate la.. haha

one word! Stunning!

i love the look..


cantik kan?? bila nak pakai? tak kan time kawin kot?? eh ader eh orang pakai ni time kahwin?




sharing is caring!!

4 comments:

  1. pakai masa tgok wayang.. xde org nampak.. keh3

    ReplyDelete
  2. ahhahhaa bukan pakai nak suruh orang nampak ke? heehe

    ReplyDelete