i

Sunday, June 10, 2012

School tomorrow lah..huhu



Mengalahkan murid-murid sekolah hihi.. mana tidak, hari ni last cuti sekolah and ayu sibuk dengan menyemak exam paper yang belum habis tanda (ini kerja rumah untuk cikgu-cikgu)..last minit punya kerja la!! padan muka aku..huhu cuti dua minggu duduk rileks, kertas exam pun simpan berhabuk dah nak habis cuti baru bertungkus-lumus buat kerja hik3..eh jangan gelak2 mesti ada jugak geng aku kat luar sana. suka dera diri dengan buat kerja last minit kan?? yang tengah study sebok baru hari ni sebok buat kerja rumah kan...jangan tak mengaku, tak elok menipu ok? :D

malam ni bertungkus lumus lah,, janganlah sampai tak cukup tidur sampai datang kerja lewat pulak k...semangat semua..hati pun takde mud kalau ingat esok Hari Isnin..memang Monday Blues kalau lepas cuti,, termenung selalu tu memang tak dapat elak lah haha. mud nak simpan baju-baju dalam beg pun belum muncul lagi ni..siapa ada mud nak tinggal di rumah seorang diri? hanya ditemani cicak, dinding, and tv yang boleh menghiburkan..sedihnya fikir bila esok kerja...hua..haipp, kalau tak kerja tak ada duit. kalau tak ada duit hati laaaaagi sedih ma. mana nak cari duit untuk shopping? motivasi..silalah datang menjemputku... :)

sharing is caring!!

6 comments:

  1. mak saya pun bertungkus lumus menanda kertas .. hehe ksian plak

    ReplyDelete
  2. monday blues ~ buatkan kita x semangat nak pergi sekolah atau pergi keje ~_~

    ReplyDelete
  3. hehhe setuju!! mengelamun memanjang jer haritu hehe

    ReplyDelete
  4. kan ? hari isnin jer mesti mood hilang -.-

    anyways, thanks drop by ma blog ;]

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too hahaha..and rasa cepat penat.tehee..ok welcume darl! =)

      Delete