i

Sunday, June 3, 2012

Pre-shopping raya! hehe

lama dah tak buat family day out ramai-ramai..
shopping sama-sama..sebab semua sibuk..ade sekolah ganti lah, kalau sekolah ayu xganti sekolah mum and adik bungsu saya yang ada pulak..memang selalu clash timing lah! adik-adik lain busy dengan campus life and sorang nun jauh d KL..bekerja.hue..kalau keluar dengan family i love being passenger..kalau dah pandai drive sendiri, jadi penumpang lah moment yang paling best!,,boleh tido sepuasnya, bukak mata..sampai destinasi..i can rely on my dad and feeling2 sama umur dengan adik bungsu saya, 17 years old.erk =.=''

kalau jadi penumpang, harus lah jadi "camera whore" 
abiss dah xde keje?!

this is my youngest sister..nama Ilyana Yuricca..
nama ala Jepun2 sebab kaler skin dia putih dari kitorang miahaha

harini actually amik budak ni...ella..busy dengan University life
terus jerawat naik,, banyak asement dia bilang..

mula window shopping di kedai carpet..ini pre-shopping raya...set as favorite dulu, nanti beli..
owh..i love this carpet...kecik jer size, tp harga RM800++, besar sikit RM1300++
T.T berdarah mata,, hati nakkk..Kalau saya ada rumah sendiri boleh difikirkan untuk beli arr..
cantik tak? banyak pilihan lagi..but i stuck with this carpet.

then lepak-lepak di Singapore Chicken Rice, kalo x, memang xboleh shopping
sebab bos meronta kelaparan..perut dia number 1 perlu jaga...=)
the most loving couple in the world! ecece...can u ol guess my dad's age?

masa untuk tunggu gadis-gadis membeli heels and flats..lamanya..
teman dad tunggu kat tepi..padahal dah sakit kaki jalan-jalan shopping pakai high heels 4inch
padan muka haku! well, beauty is pain rite?


then masa untuk dorang pulak tunggu my dad beli baju...hahah padan muka..tapi sumpah lama!!
kami sempat round-round satu bangunan, my dad still belom habis shopping..
Kalah pompuan hahhaa =.=''


Actually, i did buy baju raya!!! yeehu
semangat betul nak raya, padahal Bulan Puasa pun belum tiba lagi...
xpa,, baju hari raya pertama..nanti bulan Ramadhan kita beli baju raya lagi ya...

apa tema kaler baju raya korang taun ni??
Ayu warna Kuning.....weee hepi..









sharing is caring!!

6 comments:

  1. wahh..dah soping eyh.. cney sale tek?..;p

    ReplyDelete
  2. Dea: Almas ada jualan gudang.. semmangat raya!! hehe =)

    ReplyDelete
  3. soping raya...bez eh..bj ry meh thn tok kaler mcm2..5 pasang..cam byk hooo..padahal bj lamak dh sendat..terpaksa molah bj baru byk2
    sweetnya ktk...
    follower ke 347

    ReplyDelete
  4. Yumida: whoaaaa..banyak ya...jeles kmk eh...sampe raya kelimak udah ya..hehe,,kmk mok juakk :p tq dear..

    ReplyDelete