i

Sunday, June 17, 2012

Happy fathers Day for my Loving dad!

let's meet my super hero.
Obeng Haji Hamzah.


i'm so grateful to have him as my dad. he's funny, sporting, coolest ever, u can talk about anything to him, we can share high and low of life..he is amazing. i just love my dad so much. i love to gaduh-daduh manja with him and it feels really fun Lol. hehe adaka patut? erm yeap..saya runsing kalau my dad mediam seribu bahasa..kalau marah tp bising still can tahan masuk telinga kanan keluar telinga kiri la jadinya hihi..that's why dia ckap i'm the most degil one in the family =.=''. he is the best man in the world.

siapa lagi yang over-worried tentang saya kalau bukan mr obeng? even when i tengah dating pun dia selalu kol and msg..tak annoying begitu?? Lol! worst to say, he is an overprotective dad! u know what, i pernah dibenarkan keluar untuk sambut birthday kawan hanya 2 jam..padahal tunggu kawan bersiap satu jam (hmm sebab tu i tak suka org x tepati jam, jenuh menunggu tak berbayar pun :p) and bila sampai rumah kawan tggal 15minit jer lagi..nak makan pun tak sempat? =.=' time tu satu member gelakkan ayu sorang..siap suruh my dad ikat kaki pakai rantai haha..well it was 11 years ago, jalan malam lagi siapa tak runsing kan? but till now pun kalau balik lewat sikit berderingla telefon..overworried sebab sayang..its ok dad. i hope my future husband pun do the same thing to my daughter later..  kui3..

owh my dad gilakan gitar, even until now, dia mula balik main band..padahal umur dah 56? angkat-angkat instrument terus malam my mum jadi mangsa tukang urut satu badan..haha demam pun jadi sihat kalau dorang jamming..hope main band boleh buat my dad tetap sihat and happy selalu.. =) he has done the best for me, and the rest of my siblings. everything is the best from my great dad. the sign of a good man, give his greatest love of all..<3


jum kenal-kenal dengan my dad..actually this is a video of him playing guitar Stairway to Heaven by led zeppelin..i masa tu eager nak belajar lagu ni..so i request la dia main hehe. happy watching =)



so what is your comment?

Happy fathers day to all daddy in the world.. 
and for loving husband too..=)



sharing is caring!!

7 comments:

  1. Princes..I am HERE NICE ARTICLE I LIKE IT..GREAT DAY 4U AND FAMILY,KEEP IN TOUCH.

    ReplyDelete
  2. Princes..I am HERE NICE ARTICLE I LIKE IT..GREAT DAY 4U AND FAMILY,KEEP IN TOUCH.

    ReplyDelete
  3. Princes..I am HERE NICE ARTICLE I LIKE IT..GREAT DAY 4U AND FAMILY,KEEP IN TOUCH.

    ReplyDelete
  4. Princes..I am HERE NICE ARTICLE I LIKE IT..GREAT DAY 4U AND FAMILY,KEEP IN TOUCH.

    ReplyDelete
  5. haha.. lol. Your dad funny la. Tapi ramai yang nk ada dad camtu. Siap ada band masa umur2 camtu mmg respek.

    ReplyDelete
  6. hahhaa...dia demam pun boleh jadi sihat kalau ada jamming tau!! good la..at least sy tau dia sentiasa sihat hehe

    ReplyDelete