i

Saturday, June 9, 2012

Saya gila online shopping!!


semuanya mudah dan dihujung jari runcing sekarang bukan? dah tak payah nak berebut-rebut cari parking nak shopping di Mall, penuh sesak dengan orang ramai panas dan berbau ketiak! ade tahan?? haikk,, kan ader aircond lah..ehehe

sekarang semua mudah bagi si Shophaholic..gila and addicted online shopping sudah...nak beli dengan orang sembarangan hati pun risau gila, samada orang ni akan tipu duit aku ke tak? macam macam soalan akan ditanya sebelum membeli..masakan tidak, kita dimomokkan dengan berita di tv kena tipu kerana membeli dalam talian ataupun online..hurm..jadi pembeli pun kena bijak..

kenali penjual terlebih dahulu, berapa kerap dia update online shop..dah berapa lama,, and adakah dia sentiasa update..jangan lah kerna sukakakan items terus bayar membabi buta, padahal orang tu laaama dah tak update then marahkan semua peniaga online dan anggap mereka penipu? ini Bias ohkey..so please be kind, and jangan lah kind sampai jadi mangsa pulak yer tak?? 

hurm,,ok let's continue..ayu seorang yang gila shopping online. baik beauty products, dress, tops, tudung , handbag online semua ayu pernah just gadget and kasut jer tak berani sebab saya seorang yang fussy hehe ^^y. so because of my passion and love shopping online, so i decided to have my own online shop starts a year ago..i do love the fashion range yang dijual and i do worn it myself. well i believe that, syle is not about the price tag right? all about how you mix and match the colours, the style and be unique. u don't have to wear dress, tops or jackets that good on others but not suit you right? asal cantik dipakai, and its truly unleash your beauty, that's Fashion is all about! Just believe in your fashion style and you'll be gorgeous! if u don't agree its up to you.. :) ok ...

so do pop by to my online shop, Shopink Wonderland. its Korean Fashion range sebab i pun gila style korea-korea, k-pop bagi kan..Lol! i also worn those..i will never sell something i ever dont want to put on ok..we got, dress, tops, maxi dress, jumpsuit, high waist jeans, lingeries and many more..just browse the album, and Happy shopping at Shopink Wonderland guys,..

sekarang nak shopping lingeries pun takyah malu-malu lagi macam beli kat kedai..takder orang pun kenal muka awak.. -positive side of online shopping-



do support me.

lots of love, 
ayu.








sharing is caring!!

2 comments: