i

Monday, June 18, 2012

Anzalna, Neelofa dan Tasha Shilla: apa kes gaduh-gaduh?




Hangat betul kemelut pergaduhan Anzalna dan Neelofa, Neelofa dan Tasha Shila..sekali lagi medium sosial sebagai perantara..bahana media sosial sekarang..


apa nak gaduh-gaduh..semua cantik-cantik, lawa dan sedang mengukir nama di persada seni negara, rezeki sorang-sorang jangan dengki, iri hati, fitnah-memfitnah..tak mau tak mau!! pasti rezeki murah..or adakah mungkin disebabkan kenyataan media massa ditokok tambah menjadikan kemelut persengketaan antara Anzalna dan neelofa, Pemenang dewi remaja 2010 serta pergaduhan Neelofa dan pemenang Anugerah Pelakon Baru Wanita Popular di ABP 2011, Tasha Shilla semakin meruncing. well ada yang mengapi-apikan mereka lah tu..cerita remeh jadi besar,..nasib tak sampai nak tarik-tarik rambut khannn...well, pray the best for them..semua rambut cantik, i jeles..don't gaduh-gaduh ok..=) 

kontroversi boleh meningkatkan populariti, hmm bagus juga ni sebenarnya...think the positive side..sebab i know mereka ok ok aja tu..(mcm la i kwn dorang heee lariiiiikkkkk)





sharing is caring!!

11 comments:

  1. salam kenal blognya dah ku follow#354,, bersukur banget dapet urutan 354 disini no ini no paforit almarhum ayahku.. minta follow backnya ya.. cantik semua fotonya..

    ReplyDelete
  2. tak taw la knape bergaduh.. pelik.. kes jeles la kot

    ReplyDelete
  3. Neelofa juga bha yg paling lawa. Sdh lawa, pintar lagi..... Bikin jeles oh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaa...sa sokong..sudalah cantik, pandai..pandai kin duit lagii(bisness) kan? bgs buat bini tu hehe

      Delete
  4. Neelofa juga bha yg paling lawa. Sdh lawa, pintar lagi..... Bikin jeles oh.

    ReplyDelete
  5. Dah damai dah tapi neelofa letak syarat lak. Kena serah bukti. nasib baik persatuan filem bawa dorg ni berbincang. Jika dibiarkan berlarutan, budaya saman-menyaman ni menjadi2 pulak nanti.

    ReplyDelete
  6. ho ho ho...boleh kaya tu kalau saman..hehehe tp rasanya utk protect diri terpaksa neelofa buat mcm tu kot..

    ReplyDelete