i

Tuesday, June 5, 2012

Jehan Miskin sungguh sexy dalam Masterchef Selebriti

Sebelum ni selalu menengtang keras-kerasan bila ayahnda terchinta cakap..
Jehan Miskin adalah pelakon Lelaki Malaysia ter Kacak
selalu mencebik dan tak semena-mena cakap tak!.

tapi bila hari-hari ku lihat Jehan Miskin bermasak di Masterchef Selebrity Malaysia kat Astro
i boleh falling in love lah! 
WHY??
sebab...Jehan Miskin gentleman...
whoahh tengah masak pun boleh nampak kegentleman si Jehan..gedik i noks..!

 i think he is a brilliant guy..pandai masak i like!
the way he talk is nice..memang calon menantu pilihan lah Jehan Miskin lepas ni
sopan, hormat orang tua..aaishh sampai situ sekali i perhatikan Jehan ek..erkk..



yang paling manis sekali...janggut kaler perang tuh...perghhhh!! 
berliurrrrr lihat makanan dia masak :p (cover line ler tu..hihi)







sharing is caring!!

7 comments:

  1. hehe.. lom ngga gik tok.. bla airing bh??..:P

    ReplyDelete
  2. bila pun tok o...sik salah kmk marek ka..sbb aritok tek cdak bertanding by group..hehe suka jak diat cdak masak

    ReplyDelete
  3. auk, jehan nang best. imarek nya madah ikan keli ya ikan geli. hehehehe.lucu ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha personaliti Jehan Miskin terserlah dalam Masterchef..mcm laki yang bait jak..=)

      Delete
  4. Replies
    1. eh?? huhuhu baru nak puji Jehan...pelanduk dua serupa kot(fikir positif hehe)

      Delete
  5. dah lama dah suka kt die! keh3

    ReplyDelete