i

Thursday, June 20, 2013

K-Palette Limited Edition Eyeliner : Makeup Queen do take note!

lama tak review tentang beauty products.. maklumlah kemalasan melanda, keluar rumah pun makeup natural je..mungkin faktor usia kot, tak suka lagi pakai foundation tebal and bare skin, naked face konon...rahsianya? sila baca entri ini.. tapi lau tang mata ayu memang tak boleh skip, eyeliner and mascara. ok, ada satu product eyeliner yang menarik perhatian sekarang ni..sangat in! K-Palette Limited Edition Eyeliner..Japan top-selling liquid eyeliner!! for your information, K-Palette Eyeliner ni belum ada di pasaran lagi, the products is sooo limited to lucky makeup queen out there. nice kan. so antara produk yang menarik perhatian ayu adalah yang tiga ni..

 
K-Palette's Limited edition Real Lasting Eyeliner. sangat colourful, cute, ada fresh vibe kan packaging uuntuk yang nih.. apa yang menarik adalah packaging dia yang cukup comel dengan warna pastel sesuai sangat untuk gadis-gadis comel seperti anda. yang best is dia super black! 

 K-Palette's Limited edition Real Lasting Eyeliner ni yang best is dia super black! you'll look sexy with it!
i love this. K-Palette's 1 Day Lash Perm Mascara. wow, love love it to the max.
tak yah la nak pakai kepit bulu mata la bagai..let's get lash perm bebeh!

p/s: ni ha...ayu sediakan liquid eyeliner tutorial untuk korang,, feel the sexy in you..

sumber: pinterest


sounds tempting kan? i pun nak jugak..untuk keterangan dan lebih banyak pilihan products boleh jenguk page K-Palette Malaysia Page..ye,,.jom singgah jom!




sharing is caring!!

8 comments: