i

Saturday, June 29, 2013

5 Gambar pelamin cantik tema putih untuk bride to be yang gorjess!!

Pejam celik pejam celik, jun pun dah menutup tirainya..tak lama lagi bulan julai, bulan ramadhan menyusul.. dan pastinya selepas raya nanti ramai yang nak mendirikan masjid. Buat tunangan orang, pastinya sibuk nak memilih idea pelamin idaman hati. nak tema kaler ape..Malam ni ayu bawakan 5 gambar pilihan pelamin tema putih dan bunga putih untuk anda, bakal pengantin yang gorjes semua..Maybe anda akan mendapat inspirasi untuk hari bersejarah anda nanti k? :) owh sangat cantik u'olls

pelamin liyana jasmay
nak pelamin tema putih terkois seperti Liyana Jasmay? cantik gakk..nicely done.

pelamin artis inspirasi perkahwinan
Ini pulak pelamin ilham gaya pelamin Jehan Miskin. love it so much..
so simple,, and cantik..

pelamin putih marion counter
walau bagaimanapun, Pelamin Marion Counter juga tetap menjadi pujaan hatiku.
cantik! sooo feminine and gorjes untuk anda yang menjadi raja sehari nanti.

pelamin putih Yana Samsudin 

pelamin cantik tema putih purple
this one also simple.. pic courtesy Ministry of Moment.

pelamin putih cantik 2013
Yang ni pun simple...love the combination colour yang dimainkan menyebabkan ruang ini namapak cantik sangat... so inginkan idea pelamin yang lain? anda boleh rujuk gambar idea pelamin cantik sini ok..


P/s: pengantin sila jangan buat  perkara ini..no no no!


sharing is caring!!

8 comments:

  1. Replies
    1. U, I nak tanye pelamin yg number 5 tue u tau x sape owner die?? Sbb I tgh cari pelamin utk wedding I nie..

      Delete
    2. U, I nak tanye pelamin yg number 5 tue u tau x sape owner die?? Sbb I tgh cari pelamin utk wedding I nie..

      Delete
  2. Assalamualaikum awak. lawanya pelamin. sheila kawin dulu takda pelamin pun. bidaah. so buat mana yang wajib je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi masing-masing punya pendapat..asal niat betul je

      Delete
  3. teringin nk kahwin lg. kihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi,, buat pelamin waktu sambut anniversary boleh la k..hihi

      Delete