i

Thursday, June 6, 2013

My sister is my friend!

Waktu cuti sekolah selalunya busy dengan undangan majlis perkahwinan. kadang-kadang rasa bersalah bila tak dapat pergi kenduri kahwin kawan zaman university yang gila-gila, sama-sama ponteng lecture class gara-gara lapar nak makan tengah hari (oh biarla i nak klmj sekejap ngee), gara-gara anak saudara ayah kahwin pada tarikh yang sama..huhu ampunkan gue ya..hanya mampu mendoakan kebahagiaan kawan hingga ke syurga... :) time cuti la penjagaan diri dan kecantikan dijaga pada tahap tiptop, dari hujung rambut ke hujung kaki..tiada istilah selekeh..hihi setuju? :p lama dah tak menggedik, so hari ni nak tepek muka sendiri di belog mak sendiri...ko hado? hehe...she's my litte sister but we are friends.. :)




ok dah puass menggedik...jomm tido. hewhewhew

p/s: baju lace top black cantik from Iprincess boutique.. ;)




sharing is caring!!

5 comments:

  1. lama tak tengok miss letak gambar sendiri dlm entryyy. wee baju tu cantik !

    ReplyDelete
  2. Adik2 sbnrny kwn kita juak. Wlu vmney pn kta klaie kitattp akn stay together.

    ReplyDelete