i

Wednesday, June 19, 2013

JOm tempah header murah dan cantik!!

Hello wello...baru nak update belog. Perasan tak header blog pinkbubblegumprincess.blogspot.com dah berubah?? tapi tema tetap maintain, kaler pun still warna peveret ayu, putih pink! love it to the max :D  actually ayu tempah header murah je dengan yesty yusra, seorang graphic designer..memang mainan hari-hari  dialah photoshop..hari-hari design logo utk company..so nak buat header blog ni kacang je untuk dia, sebut je apa korang suka, warna, tema, then tadaaaaa siap! header blog haritu pun dia buatkan, sukkaaa!!.dah selalu dah tempah header blog dengan dia.. contoh header blog pinkbubblegumprincess yang dia dah buatkan...

i love this one so much!!

simple and still cute...rasa kawaii hehe

i love this..memang citaasaku! ekeke

nice kan?? untuk pengetahuan tempahan header blog yang dia caj hanyalah rm5 je tau!! gile murah kan? and pasti boleh dipercayai..tak tipu punyaa..ramai jugak yang dah tempah header blog dengan dia, so apa tunggu lagi?..nak tempah header blog murah senang je, email je Yesty kat sini.. [email].

Ayu pasti belog anda cantik tertarik dan memang the bomb! hehe

update!! selain tempahan header blog, anda juga boleh tempah design namecard, logo serta watermark untuk kedai online (ini khas buat yang ada online shop atau blogshop ya :)) sebab ayu pun ada order untuk design watermark bagi online shop ayu hehe iprincess boutique. puas hati sebab memenuhi kehendak dan citarasa ayu. contoh watermark yang ayu tempah seperti berikut:




ini versi hitam, boleh minta watermark tansparent juga seperti ini ok..

lawa kan? love it.. thank you so much

oh ya, korang boleh inform rekaan desgin yang awak nak, pasti designer ini boleh buat untuk korang! 
selamat menempah!! 








sharing is caring!!

13 comments:

  1. Replies
    1. bayar boleh guna bank transfer/ topup kredit/ mana-mana selesa k..just contct je dia hehe

      ala..trish boleh bayar melalui miss la..sng ja.. :)

      Delete
  2. Wah.. patut la header kt atas tu cantik ..hehe..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, cantiknya header2 awak. heee saya buat sendiri je ayu. hahhaha

    ReplyDelete
  4. alaa...! tak sempat dapat lesen baru 2013 sbb lesen last tamat tempoh 12julai 2013 saya teringin dapat lesen terbaru ni 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcmana ya nak dapat lesen terbaru 2013 tu tlg2

      Delete
  5. Replies
    1. tq for the review sis.. aah ayu pun pernah beli untuk watermark kedai online..murah and lawa ..me likey :)

      Delete