i

Friday, June 28, 2013

Dress cantik murah malaysia 2014!!

Dress Princess Syarini ini boleh dikenakan pada majlis makan malam dan majlis yang grand gitu. Malah dress ini cantik digayakan untuk majlis bertunang, majlis dinner company, malah kenduri sanak saudara dan kawan-kawan tau! simple dan beautiful Limpahan manik pada bahagian dada dan lengan amat menarik dan mencantikkan gaya si pemakai. Pelbagai warna boleh menjadi pilihan dan silalah menjenguk page Iprincess Boutique.  JOm kita lihat pilihan design dress muslimah yang lawa-lawa ni..


2014 dress muslimah online malaysia cantik









memang meletop kalau pakai dress di atas ni :)

p/s; sila menjenguk page Iprincess Boutique untuk tempah pelbagai jenis baju kurung, baju peplum, jubah cotton, jubah abaya, peplum top dan lace top..Sila inbox jika anda adalah serious buyer..thank you..

Jum tengok Dress Chiffony Lace New arrival kat sini..cantik tau! atau berminat dengan koleksi Jubah denim atau dress denim terkini? Peplum top  atau peplum top trendy ini pun menarik perhatian serta Kurung lace Scha Al-yahya ini pasti memikat sang arjuna!


Kalau berminat sila:
wechat : pinkbubblegum
whatapps: +60109720158 ok? :)

till then, xoxo ~




sharing is caring!!

13 comments:

  1. dpt tau kat bini abg naya ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha nanti ayu kasi tau dia okeh...? :p

      Delete
  2. Kacak-kacak tapi mun baju kurung kedak ya kan best.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, yeayyy lawanya. sheila pun suka jubah2 ni. tahun ni mak sheila buatkan jubah rasanya. yeayyy jimat takyah beli luar. just cari kain je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sonok la ada orang buatkan...my mum dah xleh jahitkan untuk kmi hehe,, xlarat dah hehe,, tu tpksa beli je

      Delete
  4. haah bagus jugak kalau namee pkai abaya....baju raya takde lg nak raya ni, hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu pun takde lagi..uwaaaa..masih mencari yang menawan kalbu hehe

      Delete
  5. Replies
    1. salam..hitam sold out sis,, sila inbox page Iprincess Boutique jika serious buyer k..tq :)

      Delete