i

Thursday, June 27, 2013

DRB Hicom | CPUV Nuffnang ke 6



Alahai...bagai pungguk rindukan bulan...itulah hubungan ayu dengan Nuffnang sekarang ni.. haha lama dah Nuffnang tak singgah melekat-lekat di dinding blog kesayangan. Malu-malu yer? aii..kalau dah lekat tu..biar le lama-lama khennn..eh eh mengharapkan iklan DRB Hicom CPUV Nuffnang ke 6 masyukkk dan lekat lama..maklumlah lama dah tak menempel. sadis sungguh!  baru terdetik hati nak check account Nuffnang. ok ayu nak kongsikan tips dapat buffered earning Nuffnang dengan mudah  iaitu "jangan selalu nak check earning blog kat account Nuffnang tu" selagi kita mengharap selagi tu lha iklan tak ada, buffered earning tak juga muncul-muncul. Time kita jarang check, update blog dengan happynya tanpa mengharapkan imbalan daripada blog...nahhh tiba-tiba Buffered earning muncul membelek dada blog. so tetapkan balik niat berblog, hati kena ikhlas..ye ye je tips dapat earning dengan berblog ni hehe..till then,, xoxo publish!

feeling-feeling Istanbul aku datang jap.. Lissa surihani la sangat! he


sharing is caring!!

15 comments:

  1. Replies
    1. eh bukan ktk padah blog mula2 dolok ada ka?

      Delete
  2. huhu.. lma jgk nak dpt ads yg masyuk dr NFNG ni..
    mmg! jgn selalu cek ...haha
    xtaw mmg diowg dpt detect ke x tp mmg itu salah 1 petua.
    lama xcek nnti tbe2 dah betambah duit dlm tabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaha kannnn...setuju tu..suka buat suprise Nuffnang ni..

      Delete
  3. Replies
    1. tq, hazanis dah banyak dapat lerr.. hehe :)

      Delete
  4. Wow .. masyukk ayu .. :) leh la belanja ABC campur DEF .. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ayu, wahhh bestnya. tapi sheila takda nuffnang. hehehe lanja sheila abc boleh? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat la..hehe sekadar dapat duit poket raya hujung tahun nanti cukupla hehe

      Delete
  6. alhamdulillah rezeki kamu nih !! :D kena rajin update....duit lg cepat naik. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah...kena rajin update sekarang hehehe amik peluang :p

      Delete