i

Friday, June 7, 2013

Gambar baby Irine Nadia Marcello : iee comel!!

gambar baby irine nadia marcello blogger

whoaa tak sangka masa cepat berlalu. dulu-dulu suka stalk blog Irine Nadia Marcello dari dia dara sunti, sampai dia kawin sampai sekarang dah melahirkan baby comel. ala tomel-tomel. Irine Nadia Marcello, blogger terkenal telah selamat melahirkan baby girl pada hari hari istimewa Israk dan Mikraj, 6.6.2013 pada jam 2.46pm. comel tul muka baby girl irine nadia sebab chinese look, look at her eyes..sepet kan..patutpun time baca entry blog irine haritu dah agak dah Irine akan dapat baby girl ... why? sila tengok gambar di bawah...

gambar baby irine nadia marcello
 gambar kelengkapan irine nak bawa pegi hospital warna pink, very sweet untuk baby girl..cute!
tak sabar nak tengok baby irine dan besar..mesti comel..aww


p/s: pasangan cantik lebih cenderung dapat anak perempuan..believe it or not? baca sini.





sharing is caring!!

14 comments:

  1. waahhh.... dah selamat lahirkan baby dah ye kak irine kita.. alhamdulillah... comelll... :')

    ReplyDelete
  2. pasangan cantik lebih cenderung dpt baby pompuan ?? =.="

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap..itu kajian..omputih tau.. :) baca entry atas tu untuk keterangan lebih lanjut..

      Delete
  3. singgah sambil follow sini! :) #659

    ReplyDelete
  4. so cuteeeeeeeee kn??

    btw dear, jmput join ga hello kitty sy..
    leh tambah ramai kenalan.. http://belogzeera.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-zeera-lily.html

    ReplyDelete
  5. mmg cute gile kan baby die... :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, memang comel dan sepet! anak irine berkongsi tarikh birthday dengan sheila. hihi ;p

    ReplyDelete