i

Friday, June 14, 2013

Suami isteri disaran gaduh!! eh kenapa pulak?

tips rumah tangga bahagia

Gaduh, jangan tak gaduh! hihi kelakar jugak tengok keratan newspaper ni..ntah bila ayu save gambar ni,, but it's a really nice article. Adakah ini salah satu tips untuk Rumah tangga Bahagia adalah bergaduh? i do think so. why? sebab time tu lah semua ketidakpuasan hati dibicarakan dengan telus tiada rahsia, menggalakkan suami dan isteri berkomunikasi and mencapai satu kata sepakat what do's and don'ts. Ini menyebabkan hubungan suami isteri semakin rapat,, yela time 'silent treatment' tu la baru sedar betapa sayangnya kita pada pasangan..supaya kita tak take for granted terhadap pasangan.. kan kan kan? Barulah hidup bahagia hingga ke syurga..cheh, ayu bercakap macam la ayu dah kawin hahaha...takpa logic theory ma,, emm tapi kan theory tak semestinya sama bila menghadapi alam rumahtangga yang betul-betul kan..what say you, my lovely readers? 




sharing is caring!!

9 comments:

  1. Replies
    1. hahaha jangan gaduh sampai pinggan melayang ok.. :)

      Delete
  2. Assalamualaikum , sponsor . Segmen ni dah tamat . Mohon berurusan dengan pemenang pasal hadiah segmen :)

    http://www.cikfie.com/2013/06/pemenang-segmen-pantas-jom-upkan-liker.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done my part dear..thanks for reminding.. :)

      Delete
  3. btol jugak.. kalau x bergaduh x bercakap.. then simpan dlm hati.. lama2 menanah.. x dapat diselamatkan lg.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah sampai tahap kanser phase 4..nahh xdapat nak selamat kan hehe

      Delete
  4. gaduh2 manje je kut... klu gaduh betul2 rse cm x betol je...

    ReplyDelete