i

Advertise with pinkbubblegum :) just email me

Advertise with pinkbubblegum :) just email me
shopping here

Friday, October 19, 2012

Tabita Skincare (TSC) : Review

tabita skincare murah malaysia

ok, i'm a beauty products junkie..i will do anything, the best for my beautiful skin..hihi..and in my entry before, ayu pernah cakap nak kongsikan something yang best...dalam entry Ada Orang, adala Kau Jugak semuanya tentang kecantikan, beauty..well, sharing is caring..biarlah cantik sama-sama...k ;)

So, dengan promosi yang maha hebat daripada my-personal-beauty-consultant free dan tak berbayar (oh he is definitely my boyfriend Lol!), i termakan pujuk..then i wat research about the products, google here and there,, so ayu ready nak try something new lepas diyakini testimonial and review of others, kononye hehe,,, thus, i'm officially a Tabita Skincare (TSC) user right now..

Sebelum nih ayu memang sentiasa mekap heavy-pakai foundation full coverage, semata-mata nak kulit yang flawless and glowing skin..and the best product at that moment for me is,, foundation Kryolan..(the best foundation i tried so far selain revlon photoready.. ) memang kemana-mana Kryolan tak boleh lupa...ni muka sebelum pakai Tabita Skincare tp pakai Kryolan Foundation..
tabita skincare review

ni gambar sebelum pakai Tabita Skincare..close up siket..and takde foundation and i'm in my bare face..frankly speaking, muka ayu tak adalah masalah jerawat sangat, ada pun tapi jerawat pasir and paling tak suka adalah freckles and bekas-bekas jerawat di dahi, tepi pipi and my skin is a bit dull. 
tabita review malaysia
sebelum

tabita skincare testimonial
Ok, takyah lah tunjuk gambar everyday lepas pakai Tabita Skincare ok..ini selepas pemakaian Tabita dalam seminggu..i love it, my skin feels supple and look glow..takde secalit makeup pun..pores mengecil, licin and nampak berbeza.

tabita review blog malaysia
officially is about 1 month Tabita Skin user now...start 11 september 2012...and i'm glad to share to all of you, it is worth of a coin. Now, i'm dare enough to leave all my foundation and just pakai Tabita Skincare (daily cream sahaja), eyeliner, mascara, blusher and lipstick je pergi kerja..no more full coverage makeup..dapat rasa my skin bernafas lega, berpeluh tak macam waktu pakai foundation,, tertutup pori kot..huhu


and bila orang mula menegur kulit semakin berseri, licin, pegang and bagitau kulit ayu licin macam baby, and thinking of i go to the facial recently, what you would say? don't you feel happy,? honestly said..i do! :)

tabita skincare review

couldn't agree more, Tabita Skincare is the best product for the best person only... :)
satu je, hati-hati dengan produk palsu yang banyak di pasaran..
sharing is caring..xoxo..








sharing is caring!!

17 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. bolehh..:)))) harga dah memang kebabommmm hehehehhe

      Delete
    2. sekali postage ke sarawak bape eh sis? exclusive nyer.. sbb supp ayu kasi kebabom jugak..heee~~

      Delete
    3. berapa pula jika ke Terengganu. nampak macam best. Pakai AM tapi terasa nak tukar Tabita pula. isk isk. penasaran

      Delete
    4. do email me kasugano_midori_pink@yahoo.com jika berminat..

      Delete
  3. Replies
    1. do email kasugano_midori_pink@yahoo.com utk tau harga tabita kwn i ;)

      Delete
  4. hati hati produk tabita skin care
    banyak beredar produk palsu

    ciri ciri tabita asli dan palsu
    1. tabita asli dibawah botol smooth lotion tertulis "LS" yang palsu "TBT"
    2. Facial Soap yang palsu lebih encer, yang asli kental
    3. Smooth lotion yang palsu lebih hitam dan berbau tajam
    4. Night cream yang palsu berwarna Bright White, yang asli pearl white

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam..alhamdulillah pakai yg ori..tq for sharing information sis..info amat bermakna ukt readers blog ni jugak..sharing is caring.. :)

      Delete
  5. dear i jual tabita sila add me at fb name tabita ara :)

    ReplyDelete
  6. Assalam yunk. Gogeous kulit. I am also user of this tabita product. The best product ever. Jatuh cinta terus jd seller u. Alhamdulillah beli dr agent malaysia yg genunie n terus jd seller plak. Paling best this product bejemur tengah panas pun kulit tk perit mcm sesetengah product skincare yg lain i prnag pki.. best sgt kan...so if nk dpatkn tabita dgn hrge yg sgt menarik contact i k..018 358 7449 or like me at http://www.facebook.com/tabitaskincaregenuine daa... luv our tabita luv our skin... :)

    ReplyDelete
  7. Hi..i pun ade jual tabita..try la pm..manetau i my one is the best price for u...hee ;) 017-2009912

    ReplyDelete
  8. berapa rega tabita dibeli ktk dr supp?

    ReplyDelete
  9. berapa rega tabita dibeli ktk dr supp?

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam...do email me at kasugano_midori_pink@yahoo.com :)

      Delete
  10. Salam,

    Kami adalah agen resmi produk perawatan kecantikan Tabita Skin Care di Jakarta, Indonesia. Produk tabita yang kami jual dijamin Original 100%. Kami melayani penjualan untuk retail dan juga wholesale. Kami membuka peluang kerja sama bagi anda yang berminat menjadi agent atau reseller. Tentunya dengan potongan harga yang menarik untuk anda agar nanti nya dapat memberikan keuntungan untuk anda.

    Untuk informasi lebih detail silahkan hubungi :
    Shelvie, +6221-97935064, +62818996776, Pin BBM 2975893A

    Terimakasih

    www.tabitaskincarebeauty.com

    ReplyDelete