i

Thursday, September 15, 2011

cantiknya Nealofa Dewi Remaja

memang dah lumrah manusia sukakan kecantikan..
ayu pun ternganga tengok wajah perempuan cantik
tapi tak bermakna yang ayu adalah LesBian..kan kan?
i juz love looking at them
because i adore their beauty
and want to be like them hehe..^^

like Noor neelofa Mohd Noor or Nealofa..
Juara Dewi Remaja 2010-2011

i dont care, Nealofa pelakon kontriversi..
i just know yang dia gorgeous and nampak natural beauty
nampak very like perempuan melayu terakhir kan?/

i love her hair..
and also her lips hehe

come and look at her..i'm not her big fan tho..
don't you ever think that she's beautiful?



owh sudahlah..i'm jeleslah tengok perempuan cantik dariku...uhh
bencinya..
hehe





p/s: dun worry i still love my self..should "bersyukur" still ada wajah, mata hidung, bibir, telinga yang sempurna..=)


sharing is caring!!

11 comments:

  1. hehe..xminat sgt... ntah la.. sebab kontroversi kot.. :P

    ReplyDelete
  2. oww ini nealofa yg dmaksudkan hot.fm buat panggilan hangit kat akim.. haha.. mmg hot apa diaorg ckp.. ingatkan org indon.. santek!

    ReplyDelete
  3. @nelly : kan??
    @Dea: pun xminat sgt, tp juz suka tgk muka dia
    @eva: ya hot..rambut tu yg mahal ahaha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    Kena sentiasa percaya...kita pun cantik juga ;)

    ReplyDelete
  5. anyss: ya,, absolutely true...because the best makeup for a woman is CONFIDENT! hehe

    ReplyDelete
  6. @MéuzAngelo™ XXIII

    i perempuan pun dh rasa Nealofa cantik n hot apatah lagi lelaki =)

    ReplyDelete
  7. cantik mmg cantik..tp knape kontroversi der lbh sgt..

    ReplyDelete