i

Friday, September 16, 2011

Bila Buffered earning muncul 3 serentak..alhamdulillah

alhamdulillah...first time dapat Buffered earning or BE ni..
tak disangka-sangka hehe
dapat 3 BE yang tengah running kat blog
[Asustek Komputer Malaysia, Darlie Pearl White dan Kingston]
haritu iklan Volkswagen Das Auto pulak dah jadi metered earning dah... =)
i like..=)

untuk newbie macam saya memang excited sangat-sangat..
thanks to NUffnag bagi kesempatan membuatkan hati saya berbunga-bunga
sekarang walaupun earning dia tak se"masyuk" blogger otaii
tapi it's better than never, yer dak?

harap bulan depan running lagi di blog saya keh... =)



p/s: thanks juga pada yang sudi singgah kat blog saya..
[rasa best jika hobi mendapat ganjaran walaupun sedikit..syukur =)]




sharing is caring!!

16 comments:

  1. macam mana nak dapat BE tu??kaka pon newbie jugk..xreti la pasal BE2 ni..huhu

    ReplyDelete
  2. sumpah,bodoh gile psl bnde ni..xtau pon haha (^_^)

    ReplyDelete
  3. @♥ Dea ♥ kmk baruk jak..terkejut tengok..tp nuffnag tok selalu less expect bru kmk dpt huhu

    ReplyDelete
  4. @kaka
    saya pun tak tau..tengok2 dh tulis ada BE campaigns d acc, hehe..traffic maybe

    @suha: dulu pun sama,, x amik kisah pun tp mcm dapat naik sikit2..trus teruja hehe ^^

    ReplyDelete
  5. dulu wan pun mcm ne jgk..jakun jap bile tgk ade BE..padahal sen2 je..tp feel die mcm dapat ratus2 je..hahaha..

    TIPS buat yg x penah dpt BE:

    maintaikan trafik...sehari dalam 20++ pun jadilah..asal maintain...tu je...:)

    ReplyDelete
  6. hehe.. tahniah.. untunglaaaa.. hehe..

    tips be - maintain traffik, blog jgn berat, selalu update..

    :)

    ReplyDelete
  7. @alia zainol: tq..
    @paris hilton: teruja sikit...

    ReplyDelete
  8. @Wan Haffiz hahahha betul2..jakun lah ni :p tp tips tu saya setuju

    ReplyDelete
  9. ala..kite still x paham tau pasal nuffnang ni.lh x explain kt kte cmne nk dpt BE tu?then, BE tu sbnrny pe dear?

    ReplyDelete
  10. syoknye! Kecohabes xpenah lg dpt BE.. sedey gila.lama da buat blog?

    ReplyDelete
  11. @Elyzatul Natasyah: puntak pasti..tpi ayu rasa maintain traffic yang paling penting..BE bila dapat $$ berdasarkan hw many viewers yang datang bukan per click kat iklan..

    p/s : sumone correct me if me wrong ok..=)

    ReplyDelete
  12. @kecohabes hurm lama jugak tp dulu kurang update..ni baru nak active hehehe ^^

    ReplyDelete