i

Friday, September 30, 2011

kritik pedas Chef Wan tentang Perkahwinan Memey-Norman [gosip]



hurm...honestly saya don't like veil di kepala Memey Suhaiza
macam kelakar and outdated..ops Soriii

tp gambar dia tengah potong cake dengan rambut curl look ok.

baru ja gossip-gosip dengan kawan petang tadi,
beut then dengar gosip
Panas Chef Wan bagi kritikan pedassss punya tentang wedding dorang...

very the zass you all!
dah kahwin pun gosip panas still melanda..hurm
dah macam kepochi dah
i'olls ni..hehe

suda sudalah... babai =)





sharing is caring!!

4 comments:

  1. Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

    http://nasihangit.blogspot.com/

    Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

    ReplyDelete
  2. emm tapi betul jugak cakap Chef Wan tu..baju Mimie tak nampak mahal langsung serabut lagi ade..tp nak gempak je kate mahal..huhu..

    Jmput singah-http://narumiaida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. @yo87 thanks...dah linked u juga.. =)

    @narumi sakura

    like prompt dress je kan..opss

    ReplyDelete
  4. hahahaha..xtau la tang mne lawa bju tu.serabai je tgk.

    ReplyDelete