i

Friday, November 22, 2013

Eh ye ke : Wanita mesra dan kelakar Kualiti pilihan?

rumah tangga bahagia tips hubungan

Tak payah baca isi, tajuk pun memadai. eh setuju? atau tidak? mesra, kelakar sebab dapat menyenangkan hati yang resah, jiwa kosong dan bersifat penenang dalam melayan menangani masalah kehidupan..true? oh, Jangan pulak kalau wanita mesra sedikit lelaki terus salah sangka and terus wujud perasaan cinta. apa-apapun, tips hubungan untuk sang lelaki yang ingin mengorat wanita: First and foremost wujudkan hubungan sebagai kawan terlebih dahulu. biar rasa selesa baru ke arah langkah yang seterusnya.  biarlah nak masuk hati orang tu ketuk hatinya dulu, beri salam dan diteruskan dengan langkah yang sepatutnya..kalau terus straight to the point, for sure..gadis akan takut. bukan senang beb nak wujudkan "rasa" ...kikikiki

P/s: itu kalau aku la...korang macam mana pulak girls? yang lelaki tu pulak setuju? hohoho



sharing is caring!!

1 comment: